Search

Δίνεται λύση στο ζήτημα των δελτίων των παικτών της Ακαδημίας αλλά και του προσωπικού του ΑΟΞ!

Λύση σε ένα πολύ σημαντικό ζήτημα που δημιουργήθηκε μετά την απόφαση του ιδιοκτήτη του ΑΟΞ, Μπίλ Πάπας, να μην κατέβει η ομάδα στην Super League 2 που δεν ήταν άλλο από τα δελτία των παικτών της Ακαδημίας και τι θα γινόταν με αυτά φαίνεται πως βρέθηκε.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SA μετά την πίεση των μελών της Ακαδημίας αλλά και του προσωπικού της ομάδας για λύση των σημαντικών θεμάτων ο Ελληνοαυστραλός αποφάσισε να τελειώσει τα ζητήματα.

Όσον αφορά την Ακαδημία από τις 09:00 έως και τις 14:00 της Δευτέρας(3/10) θα μπορούν να πηγαίνουν στα γραφεία της ομάδας στα Πηγάδια οι παίκτες και οι γονείς των παιδιών όλων των τμημάτων της Ακαδημίας για να πάρουν τις ελευθέρας τους και να μπορέσουν να συνεχίσουν την καριέρα τους σε όποια ομάδα θέλουν. Ήδη οι προπονητές έχουν στείλει μήνυμα στους παίκτες για να τους ενημερώσουν για την διαδικασία.

Όσον αφορά τους υπαλλήλους της ομάδας, όσοι είχαν σύμβαση μετά απο συναντήσεις με τον ιδιοκτήτη ενημερώθηκαν πως θα λάβουν την πρόταση διακανονισμού των οφειλών από πλευράς του ενώ παράλληλα θα λάβουν και τα έγγραφα απόλυσης τους, ώστε είτε να βγουν στο ταμείο ανεργίας είτε να μπορέσουν να βρουν κάπου αλλού δουλειά, καθώς όλοι οι υπάλληλοι της ομάδας έχουν κάνει τρομερή υπομονή όντας απλήρωτοι εδώ και 8 μήνες.

Πλέον είναι εμφανές πως μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας η ομάδα δεν θα έχει στην κατοχή τους ούτε ένα δελτίο αλλά και ούτε έναν υπάλληλο στην δύναμη της. Με το μόνο που απομένει να φανεί είναι πότε θα επιλέξει, και αν το κάνει, ο ιδιοκτήτης να προχωρήσει σε διαδικασία εκκαθάρισης που θα σημάνει και το τέλος της ΠΑΕ

Share it