Search

Ο Κομοτηναίος Γιώργος Αγαλιανός στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου!

Ο Κομοτηναίος αθλητής Ζίου Ζίτσου Γιώργος Αγαλιανός που έχει κερδίσει πολλές διακρίσεις κατά το παρελθόν, θα προσπαθήσει για άλλη μια φορά να κάνει την Κομοτηνή και όλη την Ελλάδα υπερήφανη, καθώς θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου 2022 που θα διεξαχθεί στο Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Ο Γιώργος Αγαλιανός θα είναι εκπρόσωπος του Συλλόγου Πανθρακικού Ζίου Ζίτσου με έδρα την Κομοτηνή. Ένας αθλητής που έχει αποδείξει ότι είναι φτιαγμένος για δύσκολες προκλήσεις, καθώς μετά την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος πήρε το εισιτήριο για το παγκόσμιο με σκοπό το βάθρο.

«Τους τελευταίους μήνες η προετοιμασία ήταν δύσκολη και επίπονη αλλά το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει. Καλή επιτυχία στον αθλητή της ακαδημίας μας Budo Academy Fighters, καλή επιτυχία στον αθλητή που είναι η απόδειξη ότι ο αθλητισμός και το Ζίου Ζίτσου στην πόλη μας είναι σε μεγάλο επίπεδο» αναφέρουν οι Budo Academy Fighters.  To Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου θα διεξαχθεί στο τέλος του Οκτωβρίου.

Μπορεί να είναι εικόνα ‎2 άτομα και ‎κείμενο που λέει "‎الاع ERSめ JU-JITSU WORLD CHAMPIONSHIP ABU DHABI 2022 GREECE IS COMING TO COMPETE‎"‎‎

Share it