Search

Σε ομάδα έκπληξη του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής θα συνεχίσει ο Θανάσης Παπάζογλου!

Σε μια απόφαση που αν μη τι άλλο προκάλεσε έκπληξη προχώρησε ο Θανάσης Παπάζογλου, με τον πρώην φορ μεταξύ άλλων και της Ξάνθης να αποφασίζει να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη για να φορέσει την φανέλα του Θερμαϊκού Θέρμης!

Όπως σημειώνει το soccerpraktor “πρόκειται για προσωπική επιτυχία του Δημήτρη Αναστασιάδη, αυτή η μεγάλη υπέρβαση με εναν στράικερ με πολύ βαρύ βιογραφικό, άλλοτε διεθνή με την Εθνική Ελλάδας και αδιαμφισβήτητη πολυτέλεια για τη Γ΄ Εθνική, στην οποία θα παίξει πρώτη φορά στην καριέρα του. 

Ο 34χρονος Θεσσαλονικιός σέντερ φορ, ύψους 1.95, το “κλασικό εννιάρι”, ήθελε να γυρίσει στα πάτρια εδάφη και η ομάδα του Κώστα Καζάνα επωφελήθηκε, με ένα πολύ μεγάλο μπάμ, μετά από κίνηση-ματ του Δημήτρη Αναστασιάδη, για τον απόλυτο αιφνιδιασμό και το… αυθεντικό “κόλπο γκρόσο”. Και πλέον, έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται μεγάλες στιγμές, ακόμα και άνοδο με τον Θερμαϊκό o ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού τμήματος (συνδυαστικά με τις κινήσεις που προηγήθηκαν, αλλά και την εικόνα στα φιλικά). 

Ο Παπάζογλου, που απασχόλησε και άλλες φιλόδοξες ομάδες της κατηγορίας και έχει ευρωπαϊκές συμμετοχές, στην πλούσια καριέρα του έπαιξε σε Άρη, ΠΑΟΚ, Αστέρα Τρίπολης, ΟΦΗ, Ολυμπιακό, Ατρόμητο, Κοτράικ (Βέλγιο), Ρόντα (Ολλανδία), Άλεσουντ (Νορβηγία), Χαποέλ Χάιφα (Ισραήλ), Ντιναμό, Βολουντάρι (Ρουμανία), Λάρισα, Ξάνθη και μέχρι πρότινος στη Ρόδο.”

 

 

Share it