Search

Τριπλό χτύπημα με νέους φοιτητές στην Κομοτηνή για τον ΓΑΣ!

Στην ολοκλήρωση τριών μεταγραφών νεαρών αθλητών που θα συνδυάσουν το μπάσκετ με σπουδές στην πόλη της Κομοτηνής προχώρησε ο ΓΑΣ.

Πιο συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι 18χρονοι Σαιντί Ζώτο από Ερμιονίδα, Παναγιώτης Δρέλλας από Πανερυθραϊκό και Γιώργος Χωματάς από Αρκαδικό.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

 

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο που λέει "Γ.Α.Σ. Κομοτηνή w W.GASKOMOTINI.GR A O Γ.Α.Σ. Κομοτηνή ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Σαιντί Ζώτο. Ο 18 χρόνος αθλητής προέρχεται από την ομάδα της Ερμιονίδας. Καλώς όρισες Σαιντί, καλή σεζόν με υγεία. ΤΗΛ: 25 ΓΑΣ Κομοτηνή- -Στοχεύουμε ψηλά!!!"

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "Γ.Α.Σ. Κομοτηνή w WW.GASKOMOTINI.GR Ba SWEETS. A για o Γ.Α.Σ. Κομοτηνή ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Παναγιώτη Δρέλλα. o 18χρόνος αθλητής ήρθε σπουδές στην πόλη μας προέρχεται από τον Πανερυθραικό, ενώ έχει περάσει και από ΦΕΑ, Απόλλων Σμύρνης και ΑΕΚ. Ευχόμαστε στον Παναγιώτη, καλή σεζόν με υγεία!! και ΓΑΣ Κομοτηνή- Κομοτηνή-Στοχεύουμε"

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Γ.Α.Σ. Κομοτηνή WWW.GASKOMOTINI.GR o Γ.Α.Σ. Κομοτηνή ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Γιώργο Χωματά. Ο 18χρόνος αθλητής ήρθε για σπουδές στην πόλη μας και προέρχεται από τον Αρκαδικό, ενώ έχει περάσει και από το παιδικό του Ολυμπιακού. Ευχόμαστε στον Γιώργο, καλή σεζόν με υγεία!! EMY ΓΑΣ Κομοτηνή- Κομοτηνή-Στοχεύουμ -Στοχεύουμε ψηλά!!!"

Share it