Search

Μπαράζ ανανεώσεων για τον ΓΑΣ που κρατά Περρή, Ναλμπάντη, Κάφφκε, Ρίννη, Καρκατσέλη & Παπανδρεόπουλο!

Στους ρυθμούς της Γ’ Εθνικής κινείται ο ΓΑΣ Κομοτηνή που μετά τους “στυλοβάτες” Καδήρ και Κουτσοβασίλη προχώρησε σε ακόμα 6 ανανεώσεις.

Διατηρώντας στο ρόστερ τους Ανδρέα Περρή, Αργύρη Ναλμπάντη, Γιώργο Κάφφκε, Χρήστο Ρίννη, Βασίλη Καρκατσέλη και Αλέξανδρο Παπανδρεόπουλο.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Ο Γ.Α.Σ Κομοτηνή, με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κομοτηναίο αθλητή Ανδρέα Περρή, για ακόμη έναν χρόνο. Η παραμονή του Ανδρέα στην ομάδα της πόλης μας, παρά τις πολυάριθμες προτάσεις που του έγιναν, ήταν κοινή επιθυμία τόσο του ίδιου του παίκτη, όσο και της ομάδας και του προπονητή μας. Ο 20χρονος παίκτης είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του για ακόμη μια σεζόν στην ομάδα μας. Ευχόμαστε στον Ανδρέα καλή σεζόν, υγεία και πολλές ποιοτικές εμφανίσεις στα παρκέ!!!
ΓΑΣ Κομοτηνή-Στοχεύουμε ψηλά!!!
Photo Credits Sakis Serafidis

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, μπάλα και κείμενο

Ο Γ.Α.Σ Κομοτηνή, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με έναν ακόμα αθλητή από το περσινό ρόστερ, τον 20χρόνο Αργύρη Ναλμπάντη. Γέννημα θρέμμα και ο Αργύρης της ομάδας, μετά την περσινή «γεμάτη» σεζόν που είχε με την ομάδα μας, προσθέτει ποιότητα και δύναμη στα forward της ομάδας μας. Ευχόμαστε στον Αργύρη υγεία και πολλές επιτυχίες στην φετινή σεζόν.
ΓΑΣ Κομοτηνή-Στοχεύουμε ψηλά!!!
Photo Credits Sakis Serafidis

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, μπάλα, εσωτερικός χώρος και κείμενο

Ο Γ.Α.Σ Κομοτηνή, ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του με τον αθλητή Γιώργο Κάφφκε. Ο 20χρόνος δυναμικός γκάρντ, ανανέωσε την συνεργασία του με συνοπτικές διαδικασίες. Ο οργανισμός του Γ.Α.Σ. Κομοτηνή εύχεται καλή σεζόν στον Γιώργο, με υγεία και πολλές επιτυχίες.
ΓΑΣ Κομοτηνή-Στοχεύουμε ψηλά!!!
Photo Credits Sakis Serafidis

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα

Ο Γ.Α.Σ Κομοτηνή, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή Χρήστο Ρίννη. Ο 19χρόνος Power Forward που εντάχθηκε πέρσι στην ομάδα μας, δούλεψε πολύ σκληρά το καλοκαίρι και είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα μας στο φετινό πρωτάθλημα. Καλή σεζόν Χρήστο με υγεία και επιτυχίες πολλές.
ΓΑΣ Κομοτηνή-Στοχεύουμε ψηλά!!!
Photo Credits Sakis Serafidis
Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που κάνουν σπορ και κείμενο

Ο Γ.Α.Σ Κομοτηνή, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον γηγενή αθλητή μας Καρκατσέλη Βασίλη. Ο 22χρόνος αθλητής, μετά την περσινή άτυχη, λόγω τραυματισμού σεζόν, θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η αποκατάσταση του. Καλή δύναμη Βασίλη, καλή σεζόν, με υγεία πρώτα από όλα.
ΓΑΣ Κομοτηνή-Στοχεύουμε ψηλά!!!
Photo Credits Sakis Serafidis

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που κάνουν σπορ και εσωτερικός χώρος

Ο Γ.Α.Σ Κομοτηνή, με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή Αλέξανδρο Παπανδρεόπουλο. Το «πουλί» θα αποτελέσει για 4η συνεχόμενη σεζόν αθλητής της ομάδας μας, «κλείνοντας» τα αυτιά στις σειρήνες που τον καλούσαν σε άλλες πολιτείες. Καλή σεζόν Αλέξανδρε, με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.
ΓΑΣ Κομοτηνή-Στοχεύουμε ψηλά!!!
Photo Credits Sakis Serafidis
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα

Share it