Search

Επέστρεψε στον Άθλο Ορεστιάδας ο Σπανός

Στον Άθλο Ορεστιάδας επέστρεψε μετά από 4 χρόνια ο Θανάσης Σπανός.

Ο 28χρονος κατάγεται από την Ορεστιάδα και αγωνίζεται ως λίμπερο, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Γλυφάδα.

Η ανακοίνωση του Άθλου:

Η διοίκηση του Άθλου Ορεστιάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της νέας συνεργασίας της με τον πρώην αθλητή του ΑΣΠ Γλυφάδας, Αθανάσιο Σπανό.

Ο 28χρονος Ορεστιαδίτης λίμπερο (1.76μ), γεννημένος στις 23/10/1994, είναι γνώριμο πρόσωπο στην ομάδα μας, καθώς επιστρέφει και πάλι, έπειτα από 4 χρόνια, στις τάξεις του συλλόγου μας, όπου τη σεζόν 2017-2018 βρέθηκε για πρώτη φορά, ερχόμενος τότε από τον ΟΠΕ Ρεθύμνου.

Ο Σπανός, που ξεκίνησε το βόλεϊ από τις ακαδημίες του ΑΟ Ορεστιάδας, στη συνέχεια, λόγω των Οικονομικών σπουδών του στην Κρήτη, αγωνίστηκε επίσης, πριν από τον ΟΠΕΡ (2016-2017) σε ΓΕ Ηρακλείου (2012-2013) και Κύδωνα Χανίων (2014-2015).

Αμέσως μετά την επισημοποίηση της επιστροφής του στον Άθλο Ορεστιάδας ο Αθανάσιος Σπανός δήλωσε «Αρχικά, θα ήθελα να αναφερθώ στην τεράστια περσινή προσπάθεια του Άθλου, τόσο της διοίκηση, όσο και του τεχνικού επιτελείου-παικτών, που επιβραβεύθηκε με την άνοδο της ομάδας στη Volleyleague. Η λέξη άθλος δεν θα μπορούσε να είναι πιο αντιπροσωπευτική για αυτόν τον σύλλογο, αν αναλογιστεί κανείς την δυναμικότητα των αντιπάλων του.

Νομίζω ότι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για αυτήν την επιτυχία, η οποία πηγάζει σε σημαντικό βαθμό και από την στήριξη του κόσμου που ζει και αναπνέει για το άθλημα. Κάπως έτσι θέτονται τα θεμέλια για κάτι ακόμη καλύτερο και εκφράζουν με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο ότι η καρδιά του βόλεϊ ξαναχτυπά στον Έβρο.

Από την πλευρά μου είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ την φετινή σεζόν στον Άθλο. Αυτό από μόνο του αποτελεί και μια πρόκληση για εμένα. Εύχομαι υγεία και μέσα από την επιμονή, την σκληρή δουλειά και τον χαρακτήρα μας, να φθάσουμε την ομάδα, όσο ψηλότερα γίνεται και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, ο οποίος πιστεύω θα μας στηρίξει και θα δημιουργεί σε κάθε παιχνίδι μια υπέροχη ατμόσφαιρα».

Η οικογένεια του Άθλου Ορεστιάδας καλωσορίζει και πάλι με χαρά το Θανάση και του εύχεται μια σεζόν γεμάτη υγεία με πολλές επιτυχίες και εκπλήρωση όλων των στόχων του.

Share it