Search

Φιλικές νίκες για Άρη Αβάτου και Ορφέα Ξάνθης!

Ημέρα φιλικών ήταν το απόγευμα της Τετάρτης(21/9) για Άρη Αβάτου και Ορφέα Ξάνθης σε Φελώνη και Πηγές Καβάλας αντίστοιχα.

Ο Άρης Αβάτου επικράτησε με 4-0 της Βιστωνίδας σε ένα πολύ όμορφο ματς με αρκετές φάσεις και κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες. Ο Κώστας Μπεδρελής είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές που έχει χρησιμοποιώντας δύο διαφορετικές ενδεκάδες. Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Μουξιός, Κοντογιαννίδης(2) και Κοτόπουλος.

Παιχνίδι υψηλού θεάματος ήταν και αυτό στις Πηγές Καβάλας με τον Ορφέα Ξάνθης να επικρατεί με 3-2 του τοπικού Άρη. Ο Μπάμπης Χατζημεστής είδε με ικανοποίηση τους παίκτες του να βγάζουν μεγάλη διάθεση. Τα γκολ για την ομάδα της Ξάνθης πέτυχαν οι Μελισσόπουλος(2) και Κατρανίτσας ενώ για την ομάδα των Πηγών σκόραραν οι Κλοκίδης και Ρομέο.

Επόμενα φιλικά για τις δύο ομάδες της Ξάνθης που αγωνίζονται σε Εθνικές κατηγορίες θα είναι το προσεχές Σαββατοκύριακο και πάλι εκτός, με τον Άρη Αβάτου να παίζει το Σάββατο στην Ελευθερούπολη με Ορφέα ενώ την Κυριακή ο Ορφέας Ξάνθης ταξιδεύει στην Ορεστιάδα για να αντιμετωπίσει τον Ορέστη.

Share it