Search

Super League Κ17: Εβρίτικη συνάντηση στο ΟΦΗ – Ολυμπιακός με Τουφάκη & Πορτοκαλίδη!

Άνετοι και ωραίοι οι Έφηβοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι νίκησαν με 8-0 στην Κρήτη τον ΟΦΗ, για τη 2η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Super League Κ17.

Οι «ερυθρόλευκοι» στο 14′ άνοιξαν το σκορ με τον Πνευμονίδη μετά από ασίστ του Λίγδα, ενώ στη συνέχεια ο Πνευμονίδης έγινε δημιουργός δίνοντας τρεις ασίστ στα γκολ των Σούφκα (44′), Λίγδα (45+1′) και Κωστούλα (56′), κάνοντας έτσι οι Πειραιώτες το 4-0.

Ο Εβρίτης Πασχάλης Τουφάκης στο 58′ σημείωσε το 5-0, ενώ στο 62′ και 80′ έγινε το 7-0 με δύο γκολ του Δαρβίρα και ισάριθμες ασίστ από τον Κωστούλα. Ο Τουφάκης δεν ήταν ο μοναδικός Εβρίτης που αγωνίστηκε στην αναμέτρηση καθώς στην ομάδα των Κρητικών βασικός ξεκίνησε ο πρώην συμπαίκτης του στη Νίκη Απαλού Αλεξανδρούπολης (ακαδημία Παναγιώτη Λογαρά) Φώτης Πορτοκαλίδης που παίζει πλέον στον ΟΦΗ (παραπάνω φωτογραφία).

 

Το τελικό 8-0 για τον Ολυμπιακό διαμόρφωσε ο Κωστούλας στο 90+1′.

ΟΦΗ (Κ. Δερμιτζάκης): Μαθιουδάκης, Καλαϊτζάκης, Μπλίντο, Κωνσταντακόπουλος, Νοικοκυράκης, Ντάπα, Τακάκης, Βιδιαδάκης, Γκιαουράκης, Πορτοκαλίδης (46′ Τσερεβελάκης), Κοζανίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δ. Μαυρογενίδης): Κουράκλης, Κουτσόπουλος, Παυλάκης, Πλειώνης, Σουλανιάκου (60′ Δάμα), Φίλης, Πνευμονίδης (63′ Δρίκος), Λιατσικούρας (63′ Πλις), Σούφκας (55′ Κωστούλας), Τουφάκης, Λίγδας (55′ Δαρβίρας).

Share it