Search

Ο Μπάμπης Χατζημεστής για όσα γίνονται στον ΑΟΞ και η δική του πρόταση για την επόμενη μέρα του συλλόγου!

Στο SportsAddict.gr μίλησε ο Πρόεδρος των Παλαίμαχων ποδοσφαιριστών ΑΟΞ, Μπάμπης Χατζημεστής που αναφέρθηκε στα όσα διαδραματίζονται στην μεγάλη ομάδα της Ξάνθης αλλά και την δική του οπτική και πρόταση για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Ο Μπάμπης Χατζημεστής αφού εξέφρασε την δυσαρέσκεια και έντονη ανησυχία του για όσα συμβαίνουν στον ΑΟΞ και αυτή την αβεβαιότητα που υπάρχει. Εκφράζοντας την συμπαράσταση του στους υπαλλήλους τους ομάδας που τους οφείλονται χρήματα και ταλαιπωρούνται ακόμα, και την απαισιοδοξία του ότι μπορεί να βρεθεί λύση ώστε η ομάδα να αγωνιστεί στην Super League 2.

Καλώντας μάλιστα όλους τους ξανθιώτες να “αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να ξεκινήσουμε μια δική μας προσπάθεια, αφήνοντας στην άκρη προσωπικούς εγωισμούς”. Τονίζοντας  πως κατά την άποψη του η καλύτερη λύση είναι του ερασιτέχνη και να “ξεχάσουμε τα μεγαλεία, πρέπει να ξεκινήσουμε από το μηδέν όπως έγινε και επί Καραλίδη, Κοκκάλα, Σαραλέκου κ.α., ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι θα είμαστε”.

Παράλληλα εξέφρασε την άποψη ότι διαφωνεί με την κοινή λογική τι κάνει ο Δήμος, οι Βουλευτές και πάει λέγοντας εκφράζοντας την βεβαιότητα του πως όταν η ομάδα πάψει να είναι Α.Ε. τότε όλοι θα μπορούν να στηρίξουν μια κοινή προσπάθεια. Κάνοντας μάλιστα γνωστό πως το γήπεδο θα παραχωρηθεί με χρησικτησία στον Δήμο Ξάνθης ώστε να μπορέσει να βοηθήσει κάνοντας κάποια έργα και παράλληλα να μπορεί να κάνει εκεί τις εκδηλώσεις του και ότι χρειαστεί.

Όσον αφορά το θέμα του ερασιτέχνη ο Μπάμπης Χατζημεστής τόνισε πως “Υπήρχαν κάποια θέματα αλλά ο ερασιτέχνης υπάρχει, είναι ενεργός, από εδώ και μετά όμως το θέμα είναι να βρούμε τον τρόπο άμεσα πως μπορεί η ομάδα μας να υπάρχει”. Κάνοντας και την δική του πρόταση “Είμαι διατεθειμένος αν χρειαστεί να παραχωρήσω την ομάδα μου(Ορφέα) στον ΑΟΞ ώστε να μπορέσει να επανέλθει άμεσα”, για να συνεχίσει “Αν μπορέσουμε να συνεργαστούμε όλοι μαζί, και επιβάλλεται να το κάνουμε, η ιδανική λύση είναι η Γ’ Εθνική για να μην χάνουμε χρόνο”

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε:

Share it