Search

Photos: Πλήρωσε το κακό ξεκίνημα και έμεινε εκτός Κυπέλλου Ελλάδας ο Λεύκιππος Ξάνθης!

Εκτός Κυπέλλου έμεινε ο Λεύκιππος Ξάνθης που γνώρισε την ήττα-αποκλεισμό από την ΔΕΚΑ με 60-83 στο “Φίλιππος Αμοιρίδης” αποχαιρετώντας την διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας

Όπως σημειώνει και ο ξανθιώτικος σύλλογος στο ρεπορτάζ του:

“Η συνάντηση που διεξήχθη σε περίοδο όπου οι ομάδες προσπαθούν να βρουν ομοιογένεια και συνεργασίες βρήκε νικήτρια τη φιλοξενούμενη ομάδα που μπορεί να μην άρχισε καλά το παιχνίδι αλλά στη συνέχεια βρήκε ρυθμό και πήρε μια δίκαια νίκη.

Ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ έχοντας πολλές προσθήκες στο ενεργητικό του παρουσίασε αρκετά θετικά στοιχεία αλλά τα καλά χρονικά σημεία που είχε δεν ήταν αρκετά ώστε να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε εντυπωσιακά για τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ με το σκορ να είναι 11-1 αλλά κάπου εκεί και μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου η εικόνα άλλαξε όπως και το σκορ με το 27-41 να σφραγίζει τις προσπάθειες των παιχτών.

Στα μέσα του 3ου δεκαλέπτου υπήρχε ανάκαμψη με το σκορ να είναι 41-48 αλλά η ομάδα της ΔΕΚΑ αντέδρασε και έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της παίρνοντας στο τέλος μια εύκολη νίκη.”

Δεκάλεπτα: 19-27, 29-44, 47-61, 60-83

Διαιτητές: Δημάδης, Ντούρας, Νέδογλου

Λεύκιππος Ξάνθης (Βαχαρίδης – Δώδος): Τζίμης 10(1), Γιοβάνοβιτς 6, Παλλάκης, Μακαρατζής 4 , Δεληγιάννης 2, Τσαλαπατάς, Κατσαμούρης 3, Κάλτσος, Μπουτσακτσή 7, Μαλανδρής 17(3), Βοϊβατόπουλος 2, Χρήστου 9.

ΔΕΚΑ (Νικολαΐδης-Ντάγιος): Πούντος, Τουλούπης 14(1), Βογιατζής, Καπετάκης 5(1), Τσιροπούλης Ι. 8(1), Τσιροπούλης Μ. 15(2), Θεογιάννης 11(3), Σουτζόπουλος 11(1), Πατρίκης 4, Παλαμίδας 2, Καλαποθαράκος 13(1), Βαϊντερλής.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

http://

Share it