Search

Στην Κομοτηνή μετά το ματς με Γερμανία ο Κώστας Αντετοκούνμπο

Στην Κομοτηνή για ακόμη μία φορά βρίσκεται αυτό το διάστημα για στιγμές χαλάρωσης κι αποθεραπείας από την απαιτητική σεζόν που έληξε με τη συμμετοχή του στο Ευρωμπάσκετ 2022 με την Εθνική Ελλάδας, ο Κώστας Αντετοκούνμπο.

Ο διεθνής παίκτης έκανε την αποθεραπεία του σε γνωστό γυμναστήριο της πόλης, ενώ δεν στέρησε την ευκαιρία από μικρούς αθλητές της πόλης να φωτρογραφηθεί και να συνομιλήσει μαζί τους.

Η ανακοίνωση του γυμναστηρίου:

“Το αγαπημένο μας 37, ο υπεραθλητής Κώστας Αντετοκούνμπο που μας έκανε υπερήφανους με τις εξαιρετικές επιδόσεις του στο Eurobasket με την φανέλα της εθνικής μας, τίμησε το γυμναστήριο μας και την πόλη μας επιλέγοντας να κάνει εδώ την αθλητική του αποκατάσταση και να προετοιμαστεί για τους επόμενους υψηλούς στόχους που έχει θέσει”.

Η ανακοίνωση της ομάδας μπάσκετ Άτλας Κομοτηνής:

“Στην Κομοτηνή βρίσκεται ο Διεθνής σέντερ Κώστας Αντετοκούνμπο, γεμίζοντας μπαταρίες μετά τη συμμετοχή του στο Ευρωμπάσκετ. Τον αστέρα του ελληνικού μπάσκετ συνάντησαν πιτσιρίκια του αθλήματος και ανάμεσα τους ο δικός μας Δανιήλ Δεμίρης, που φωτογραφήθηκε μαζί του. Ο Κώστας συμβούλεψε τα παιδιά να προπονούνται και να υπηρετούν με αγάπη το άθλημα!”

Share it