Search

Πάει για “κόλπο γκρόσο” με Θρακιώτη πρώην παίκτη των Ξάνθης & ΠΑΟΚ ο Άρης Αβάτου!

Έτοιμος να ολοκληρώσει επίσημα μια πολύ σημαντική μεταγραφή είναι ο Άρης Αβάτου που είναι έτοιμος να αποκτήσει τον Εβρίτη μέσο, Θανάση Γκαρνέτα.

Ο ταλαντούχος μέσος, γεννημένος το 2003, που αναδείχθηκε από την Ακαδημία του Ποντιακού και το 2017 πήρε μεταγραφή στην Ακαδημία του ΑΟΞ οπού είχε εξαιρετικές εμφανίσεις τόσο στην Κ17 όσο και την Κ19 του συλλόγου μάλιστα με την παρουσία του στα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης ήρθαν και οι κλήσεις στην Εθνική Παίδων. Το καλοκαίρι του 2021 έφτασε πολύ κοντά στην μεταγραφή του στην Αγγλία και την QPR όμως λόγω brexit αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Ελλάδα με τον ΠΑΟΚ να τον εντάσσει στην Κ19 του συλλόγου.

Ένα χρόνο μετά και μετά απο αρκετές εμφανίσεις στα “ασπρόμαυρα” ο Εβρίτης μέσος αποχώρησε με τον Άρη Αβάτου εκμεταλλευόμενος και την παρουσία του Κώστα Μπεδρελή στον πάγκο, άλλωστε ήταν προπονητής του στον ΑΟΞ, έπεισε και με την διοικητική υγεία και οργάνωση τον Γκαρνέτα να επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του με τα “κιτρινόμαυρα” του Αβάτου.

Ήδη μάλιστα έχει αγωνιστεί και στα φιλικά της ομάδας και δείχνει πως θα δώσει νέα δυναμική στον χώρο του κέντρου, με τους “κιτρινόμαυρους” να μην μένουν εδώ καθώς ετοιμάζουν και άλλες κινήσεις για την καλύτερη δυνατή ενίσχυση του συλλόγου.

Share it