Search

Photos: Σε κλίμα συγκίνησης και πλήθος κόσμου έγινε το 2ο τουρνουά “Γιώργος Σπυριδόπουλος”

Με συγκίνηση και παρουσία πλήθος κόσμου διεξήχθη στο γήπεδο της Διομήδειας το δεύτερο τουρνουά στην μνήμη του Προέδρου του Απόλλωνα, Γιώργου Σπυριδόπουλου που έφυγε τόσο ξαφνικά από την ζωή τον Γενάρη του 2021.

Οι οικοδεσπότες διοργάνωσαν μια πολύ όμορφη και σεμνή εκδήλωση και παράλληλα τουρνουά ποδοσφαίρου με την συμμετοχή των Άρη Πετεινού, Ελπίς Γενισέας και Θύελλας Μαγγάνων, πέρα φυσικά από τον γηπεδούχο Απόλλωνα, για να τιμήσουν την μνήμη ενός ανθρώπου που λάτρευε τον αθλητισμό και προσέφερε πολλά στην ομάδα του τόπου του.

Για την ιστορία Κυπελλούχος του μίνι τουρνουά αναδείχτηκε η Ελπίδα Γενισέας που κέρδισε στα πέναλτι τον Άρη Πετεινού, με τον Απόλλωνα Διομήδειας να κατακτά την τρίτη θέση και την Θύελλα Μαγγάνων την τέταρτη.

Από τις πιο  ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς η ανθοδέσμη και τιμητική βράβευση προς τιμήν του Γιώργου Σπυριδόπουλου την οποία παρέλαβε εμφανώς συγκινημένη η αδερφή του Νατάσσα, από τα χέρια του Προέδρου του Απόλλωνα Γιώργου Σαμπανίδη.

Ακολούθησαν οι τιμητικές βραβεύσεις στις ομάδες με τον Δήμαρχο Αβδήρων, Γιώργο Τσιτιρίδη να δίνει το Κύπελλο στην Ελπίδα, ο Βουλευτής Ξάνθης Σπύρος Τσιλιγγίρης απένειμε το βραβείο στον Άρη Πετεινού, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Αβδήρων, Φίλιππος Μαλουσάρης στον Απόλλωνα Διομήδειας, ενώ ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Νίκος Ευφραιμίδης στην ομάδα των Μαγγάνων.

Στους διαιτητές των αγώνων Θόδωρο Γιαπουτζή, Δημήτρη Δανδανόπουλο και Σπύρο Σπάρταλη τις πλακέτες απένειμε ο εκ των συντονιστών της διοργάνωσης Γιώργος Γενιδάκης.

Μάλιστα η ομάδα του Απόλλωνα προχώρησε σε μια πολύ όμορφη κίνηση προσφέροντας από μια μπάλα ποδοσφαίρου στα σχολεία που εδρεύουν στο χωριό, με τους Διευθυντές του Μουσικού Σχολείου και του Δημοτικού της Διομηδείας να παραλαμβάνουν το δώρο της ομάδας από τα χέρια του Προέδρου του Απόλλωνα.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

http://

Share it