Search

Παραμένουν στον Εθνικό οι Μπουφίδης και Καβαρατζής

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Χρήστο Μπουφίδη και Γιάννη Καβαρατζή ανακοίνωσε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Οι ανακοινώσεις:

“Με τον έτερο «Πύργο» του Χρήστο Μπουφίδη θωρακίζει το κέντρο του ο Εθνικός και φέτος. Ο Χρήστος προέρχεται κι αυτός από τις Ακαδημίες του συλλόγου μας , με πλούσια εμπειρία σε διάφορες ομάδες και μεγάλη γνώση του αντικειμένου καθώς είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και ασχολείται Επαγγελματικά με Personal Training και γενικότερα εκγύμναση αθλητών.

Η Έφεση στο Block και η τεχνική του στην επίθεση τον καθιστούν μαζί με τον Στοϊλούδη ίσως από τα κορυφαία κεντρικά διδυμα της κατηγορίας κάτι που κανει τον Γιώργο Ανδραβίζο να αισθάνεται άνεση στη θέση των Κεντρικών.

Πρωταθλητής Ελλάδας με τα αναπτυξιακά τμήματα του Εθνικού έχει την εμπειρία να οδηγήσει την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της.

Χρήστο σου ευχόμαστε Καλή Αγωνιστική Χρονιά με υγεία και επιτυχίες !!!”

“Με έναν από τους πλέον έμπειρους παίχτες της κατηγορίας συνεχίζει και φέτος ο Εθνικός την προσπάθεια ανόδου στην Pre League. Αναφερόμαστε σε ένα γέννημα θρέμα της ομάδας καθώς ο Γιάννης Καβαρατζής προερχόμενος από μια άκρως αθλητική οικογένεια συνεχίζει αυτήν την σπουδαία παρουσία του , τόσο στη Σάλα όσο και στο Beach volley όπου διέπρεψε και Πανευρωπαϊκά!!

Βαρύ Πυροβόλικό στα χέρια του κόουτς Ανδραβίζου που με την απαράμιλλη τεχνική του , αφού μπορεί να καλύψει την θέση του Διαγώνιου και του Ακραίου, θα αποτελέσει Βασικότατο εργαλείο στην προσπαθεια ανόδου της ομάδας.

Γιάννη σου ευχόμαστε Καλή Αγωνιστική Χρονιά με υγεία και επίτευξη στόχων !!!”

Share it