Search

Επιστρέφουν “σπίτι” τους Γιάννης, Νίκος & Στέλιος Σκαρλατίδης!

Με την φανέλα του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας θα αγωνίζονται τη νέα χρονιά τα αδέρφια Γιάννης, Νίκος και Στέλιος Σκαρλατίδης που επιστρέφουν για να ενισχύσουν δυναμικά τον σύλλογο που τίμησε απο πολλά πόστα ο πατέρας τους Σάκης.

Η ενημέρωση του ΑΟ Ορεστιάδας αναφέρει:

Η Διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή 2 ακόμα δικών του παιδιών και συγκεκριμένα του Νίκου Σκαρλατίδη και του Στέλιου Σκαρλατίδη.

Ο Νίκος προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου μας και αγωνίστηκε μέχρι την ανδρική ομάδα. Εν συνεχεία φόρεσε τη φανέλα του Άρη, του Ερμογένη Ξάνθης, του Άθλου και της ΑΕ Κομοτηνής. Πλέον με εμπειρίες και παραστάσεις επιστρέφει με στόχο να οδηγήσει τον ΑΟΟ στο δρόμο των επιτυχιών.
Ο αδερφός του Στέλιος, προερχόμενος από τις ακαδημίες του Συλλόγου μας, έχει πανηγυρίσει επιτυχίες στα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου μας και αγωνίστηκε ακόμα με τη φανέλα του Άθλου.
Η Διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας ανακοινώνει την επιστροφή του Γιάννη Σκαρλατίδη στην ομάδα. Ο 29χρονος πασαδόρος, προέρχεται από τα «σπλάχνα» του συλλόγου, κάνοντας τα πρώτα του βολεϊκά βήματα στις ακαδημίες του συλλόγου μας.
Εν συνεχεία αγωνίστηκε στον Αίαντα Ευόσμου, τον Φοίνικα Σύρου, τον Παμβοχαϊκό, τον Ηρακλή, τον ΟΦΗ και τον Άθλο ενώ στο μεσοδιάστημα αγωνίστηκε με την πράσινη φανέλα του ΑΟ Ορεστιάδας. Είναι διεθνής καθώς μετρά 15 συμμετοχές με την Εθνική Παίδων και 8 με την Εθνική Εφήβων. Καλωσορίζουμε τον Γιάννη στο σπίτι του και του ευχόμαστε μία εποικοδομητική σεζόν γεμάτη υγεία και επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας.

Έτσι λοιπόν, Νίκος, Στέλιος και Γιάννης θ αγωνίζονται με την φανέλα του ΑΟ Ορεστιάδας, την οποία και τίμησε από πολλά πόστα ο πατέρας τους Σάκης! Καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του ιστορικού Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας…

Share it