Search

Το “μπάχαλο” με Σιδηρόπουλο και η υπαναχώρηση της ΚΕΔ έφεραν νέα παράταση στην απόφαση της ΕΠΟ για θέματα Μητρώου!

Ο “πόλεμος” που προκάλεσε ο ορισμός του Τάσου Σιδηρόπουλου στο Αθηναϊκό ντέρμπι και η μεγάλη ένταση που υπήρχε μεταξύ των εκπροσώπων των “μεγάλων” ΠΑΕ και της ΕΠΟ έφερε νέα παράταση για τις καθοριστικές αποφάσεις που αφορούν το θέμα του Μητρώου.

Έτσι τόσο όλες οι Ενώσεις μένουν με “δεμένα” τα χέρια καθώς δεν μπορούν ουσιαστικά να ορίσουν έναρξη μέχρι την έκδοση των αποφάσεων ενώ στον “αέρα” είναι και η Γ’ Εθνική καθώς θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το τέλος του Μήνα για να βγει επιτέλους η περιβόητη απόφαση που αφορά τον 1ο όμιλο της κατηγορίας και τι θα γίνει τόσο με την πρώτη θέση αλλά και με την παραμονή στην κατηγορία, με την αγωνία των Άρη Αβάτου, Ορφέα Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης να συνεχίζεται αμείωτη…

Η ενημέρωση της ΕΠΟ για τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής αναφέρει:

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε κατά τη σημερινή της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 16ης Σεπτεμβρίου δεν θα διεξαχθεί λόγω αδυναμίας να παραβρεθούν σε αυτήν εκπρόσωποι των FIFA/UEFA. Συγκαλείται νέα Έκτακτη Γενική Συνέλευση για τις 30 Σεπτεμβρίου 2022 στην Αθήνα.

-Οι αποφάσεις για τα θέματα του Μητρώου Ερασιτεχνικών Σωματείων και της υπόθεσης της ΕΠΣ Πειραιά, παραπέμπονται για την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 30ης Σεπτεμβρίου.

Share it