Search

Συνεχίζεται η συνεργασία του ΑΟ Μαΐστρου και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Την συνέχιση της συνεργασίας του με τον Αθλητικό Όμιλο Μαΐστρου Αλεξανδρούπολης σε επίπεδο ακαδημιών, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η σχετική ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την συμπόρευση του με τον Παναθηναϊκό Μαΐστρου Αλεξανδρούπολης και την εκτενή συνεργασία σε διάφορους τομείς με σαφή στόχο την διάδοση και την ισχυροποίηση της Παναθηναϊκής ιδέας.

Ο Σύλλογος με την ενδοξότερη ιστορία στην Ελλάδα έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον και το έρεισμα του είναι τεράστιο σε εκατομμύρια οπαδούς ανά τον κόσμο.

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» εντάσσει επίσημα στις αγκάλες τις σωματεία που τιμούν ήδη τον Σύλλογο με το έμβλημα και τα χρώματα του δημιουργήματος του Γιώργου Καλαφάτη και όλοι μαζί θα υψώσουμε ακόμα ψηλότερα τη σημαία του Παναθηναϊκού σε όλα τα μήκη και τα πλάτη.

Ο Παναθηναϊκός Μαίστρου Αλεξανδρούπολης πλέον συνεργάζεται επίσημα και με τον Παναθηναϊκό Α.Ο. και σε πρώτη φάση θα υπάρχει συνεργασία για τα τμήματα ποδοσφαίρου σάλας και ποδοσφαίρου γυναικών.

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. κ. Παναγιώτης Μαλακατές ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός Μαίστρου είναι ένα από τα παιδιά μας ανά την Ελλάδα και τον κόσμο. Βρισκόμαστε σε μια νέα περίοδο πιο στενής συνεργασίας με την ομάδα που ούτως η άλλως είχε και έχει επαφές με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η συνεργασία μας θα είναι πολυεπίπεδη καθώς επιθυμούμε να υπάρχει μια ακόμα βαθύτερη σχέση και θα γίνουν σειρές ενεργειών με κοινό γνώμωνα τον Παναθηναϊκό μας και το ποδόσφαιρο γυναικών αλλά και το ποδόσφαιρο σάλας».

Παρόμοια ήταν και η δήλωση του υπεύθυνου του Παναθηναϊκού Μαίστρου Αλεξανδρούπολης Τίτου Κυριακίδη που επισήμανε: «Προφανώς και είναι πολύ μεγάλη η χαρά μας που είμαστε πλέον σε ενεργή συνεργασία και με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Η μάνα του λόχου είναι αγαπημένη μας ούτως η αλλως πόσω μάλλον τώρα που θα έχουμε την ευκαιρία να βρισκόμαστε σε πιο συχνή επαφή».

Για πληροφορίες σχετικά με την ομάδα του Παναθηναϊκού Μαίστρου Αλεξανδρούπολης

Τηλέφωνο:6938886131

https://www.facebook.com/groups/paosoccerschoolsaomaistrou/

Share it