Search

Σενάριο για μεταγραφή του Σιώπη στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με τις τουρκικές πηγές έχει κάνει προσέγγιση για τη μεταγραφή του Σιώπη χωρίς να υπάρχει όμως επίσημη προσφορά.

Η πληροφορία περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον διεθνή χαφ και άλλοτε παίκτη του, Μανώλη Σιώπη, ήρθε από την Τουρκία. Όμως υπάρχει και συνέχεια.

Σύμφωνα με πηγές από την Τουρκία αλλά και το club της Τραπεζούντας η Τράμπζονσπορ και όπως αναφέρει το gazzetta.gr είναι ήδη ενήμερη για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον χαφ της που έχει πάρει Πρωτάθλημα και Κύπελλο στην Τουρκία. Περιμένει να γίνει επίσημη πρόταση για να απαντήσει στον Ολυμπιακό το εάν παραχωρείται ή όχι ο Εβρίτης παίκτης και με τι αντίτιμο.

Η Τράμπζονσπορ η οποία είχε κάνει κίνηση για τον Μασούρα για να λάβει την απάντηση από τον Ολυμπιακό πως το ποσό διαπραγμάτευσης της μεταγραφής είναι στα 5 εκατ. ευρώ. Να τονιστεί πως ούτε η πλευρά του Σιώπη ούτε ο Ολυμπιακός επιβεβαιώνουν σε αυτή τη φάση αυτές τις πληροφορίες ενώ δεν είναι καθόλου δεδομένο πως ο παίκτης θα ήθελε να γυρίσει στην Ελλάδα.

Ο Σιώπης έχει παίξει 3 ματς με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Είναι παίκτης που προέρχεται από τις Ακαδημίες των Πρωταθλητών Ελλάδας και είναι φυσικά διεθνής. Ο 28χρονος έχει παίξει φέτος 7 ματς στη Τράμπζονσπορ. Στο σύνολο στην ομάδα της Τραπεζούντας έχει 44 αγώνες με 1 ασίστ.

Share it