Search

Συγκλονιστικές δηλώσεις Αραούχο για Μάνταλο: «Για μένα πρώτος αρχηγός παραμένει ο Πέτρος»!

Τρομερές δηλώσεις από τον Σέρχιο Αραούχο, που απλά επιβεβαιώνουν ότι ο Αργεντινός επιθετικός, εκτός από εξαιρετικός παίκτης, είναι και εξαιρετικός χαρακτήρας, έχοντας κερδίσει τον σεβασμό όλων στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως οπαδικής προτίμησης

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα με τη Λαμία με τα δύο γκολ του επέλεξε να αποθεώσει έναν συμπαίκτη του και συγκεκριμένα τον Θρακιώτη Πέτρο Μάνταλο, για τον οποίο τόνισε ότι τον θαυμάζει και ότι ο ίδιος, αλλά και όλοι οι ποδοσφαιριστές, νιώθουν ότι «ο Πέτρος είναι ο αρχηγός»!

Θυμίζουμε, ο Μάνταλος με δική του απόφαση δεν είναι πλέον στην πεντάδα των αρχηγών της ΑΕΚ, έχοντας «παραχωρήσει» το περιβραχιόνιο στον Αραούχο.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Σέρχιο Αραούχο στην Cosmote TV:

Η πρώτη σου γεύση από αυτό το παιχνίδι και τη νίκη της ΑΕΚ;

Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά, μετά το πέναλτι που έχασε η Λαμία, πήγαμε καλά. Αντιδράσαμε μετά το ξεκίνημα Είχαμε καλύτερη απόδοση. Η αλήθεια είναι ότι ήταν δύσκολο λόγω ζέστης και για τις δύο ομάδες. Φύγουμε όμως με μια νίκη και είμαστε χαρούμενοι, πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο.

Για το ότι ξεκίνησε το πρωτάθλημα με δύο γκολ φορώντας και το περιβραχιόνιο;

Είμαι χαρούμενος και ευγνώμων που μου δίνουν την ευκαιρία οι συμπαίκτες μου να σκοράρω και να βοηθάω την ομάδα. Ελπίζω και την επόμενη αγωνιστική να βρω δίχτυα όμως αυτό που θέλω πρώτα είναι να κερδίζει η ομάδα.

Όσον αφορά το θέμα με το περιβραχιόνιο, σήμερα έτυχε να είμαι εγώ αρχηγός. Για μένα, όμως, πάντα παραμένει πρώτος αρχηγός ο Πέτρος Μάνταλος. Τον θαυμάζω και όλοι οι ποδοσφαιριστές νιώθουμε ότι ο Πέτρος είναι ο αρχηγός μας!

Share it