Search

Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου: «Σίγησε» το μπαστούνι του κυρ Μήτσου…

Ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου ανακοίνωσε και τον νέο του προπονητή, τον Βλάση Καζάκη και με την πάροδο των ημερών φαίνεται ολοένα και πιο έτοιμος για την επιστροφή του στη δράση, μια λυπηρή είδηση για τον σύλλογο έγινε γνωστή τις προηγούμενες ώρες.

Συγκεκριμένα ο κυρ Μήτσος, ο διάσημος παππούς, φανατικός φίλαθλος της ομάδας του Ιάσμου, που με το χτύπημα του μπαστουνιού του στην κερκίδα, της έδινε παλμό σε κάθε ματς του Μέγα, έφυγε από αυτή την ζωή χθες 16/8, πλήρης ημερών, σε ηλικία 95 ετών, με την εξόδιο ακολουθία του να ψάλεται σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ιάσμου.

Ο κυρ Μήτσος βρισκόταν ανελιπώς σε κάθε αγώνα στο γήπεδο του Ιάσμου, με τον σύλλογο μάλιστα να τον τιμά για την προσφορά του σε αυτόν όλα αυτά τα χρόνια, απονέμωντας και σε εκείνον το μετάλλιο του Πρωταθλητή τη σεζόν 2018-19.

Ήταν ένας άνθρωπος απλός, αγαπητός από όλους, γνωστός σε όλη την ΕΠΣ Θράκης για την ένθερμη παρουσία του στο γήπεδο. Ήταν ένας ακόμα από εκείνους τους ανθρώπους που θα λείψει πολύ από τα τοπικά γήπεδα..

Ο Μέγας επιστρέφει…όμως ο κυρ Μήτσος δεν θα είναι εκεί, στη μόνιμη θέση του, να φωνάξει για την αγαπημένη του ομάδα…το μπαστούνι του σίγησε…Καλό Παράδεισο να έχει!

Share it