Search

Νέο μεταγραφικό χτύπημα με Ξανθιώτικο παρελθόν από την Προοδευτική!

Μετά την απόκτηση του Αλέξανδρου Γκαργκαλατζίδη η νεοφώτιστη στην Super League 2, Προοδευτική προχώρησε σε ακόμα μια μεταγραφική κίνηση αποκτώντας πρώην παίκτη της Ξάνθης.

Ο λόγος για τον 27χρονο Κρητικό, Μανώλη Φαζό που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στους ξανθιώτες έχοντας 19 συμμετοχές, ενώ στο παρελθόν μεταξύ άλλων αγωνίστηκε σε ΟΦΗ, Ολυμπιακό Βόλου, Χανιά και Ιωνικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση απόκτησης του:
ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΦΑΖΟΣ
Η ΠΑΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Μανώλη Φάζου. Ο υψηλόσωμος στόπερ (1,87) μπορεί να είναι μόλις 27 ετών αλλά το βιογραφικό του είναι αξιοσημείωτο. Ξεκίνησε από τα Μαλλια στο Ηράκλειο και σε πολύ μικρή ηλικία εντάχθηκε στις ακαδημίες του ΟΦΗ.
Στους Κρητικούς καθιερώθηκε και αγωνίστηκε με ξεχωριστή επιτυχία για μια πενταετία. Κατόπιν αγωνίστηκε πάντα σε επίπεδο super league 2 σε Χανιά, Ολυμπιακό Βόλου και Ιωνικο ενώ πέρυσι έπαιξε στην ομάδα της Ξάνθης.
Πρόκειται για μια πολύ ποιοτική προσθήκη που δίνει στην άμυνα των βυσσινί πλούσια εμπειρία και υψος κάτι που ήθελε ο Γιάννης Μαγγος.
Καλώς ήρθες στην ΠΡΟΟ Μανώλη, με πολλές επιτυχίες και υγεία!!!

Share it