Search

Κράτησε Αστρεινίδη και πρόσθεσε Λεοντίδη η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

Δύο ακόμα πολύ σημαντικά βήματα στον δρόμο για την τελική διαμόρφωση του ρόστερ της έκανε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.

Πιο αναλυτικά, στη διάθεση του Σπύρου Κουτσογιάννη και για τη νέα χρονιά θα βρίσκεται ο Δήμητρης Αστρεινίδης. Ο νεαρός πρώην αμυντικός του Πανθρακικού, του ΑΟΞ και του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, που μάλιστα είχε κληθεί στην Εθνική Κ16, θα συνεχίσει να αγωνίζεται για μια ακόμα χρονιά με τη φανέλα της Δόξας, προσφέροντας μια σπουδαία λύση στον κόουτς Κουτσογιάννη για την αμυντική γραμμή του.

Παρτενέρ του εκεί, δεν αποκλείεται να είναι ένας ακόμα νεαρός ποδοσφαιριστής, με προϋπηρεσία σε ομάδα της Super League. Ο Μάριος Λεοντίδης που αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου, έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννενα και ερχόμενος στην Κομοτηνή για τις σπουδές του θα συνδυάσει την παρουσία του στην πρωτεύουσα του νομού Ροδόπης, με την ένταξή του στη Δόξα. Αναλυτικά:

“Η Διοίκηση της ΔΟΞΑΣ Νέου Σιδηροχωρίου,βρίσκεται στην ευχάριστη θέση,να ανακοινώσει την παραμονή του αμυντικού Αστρεινίδη Δημητρίου.

Τον συγχαίρει θερμά που κατάφερε με προσπάθεια και προσήλωση στον στόχο,την εισαγωγή στην Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής.
Σου ευχόμαστε μία επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά με υγεία Δημήτρη.”

“Η Διοίκηση της ΔΟΞΑΣ Νέου Σιδηροχωρίου,βρίσκεται στην ευχάριστη θέση,να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Λεοντίδη Μάριο.

Αγωνίζεται στην άμυνα,είναι γεννημένος στις 22/06/2004 με καταγωγή από τα Ιωάννινα και ήρθε στην Κομοτηνή για σπουδές.

Αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σου ευχόμαστε μία επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά με υγεία Μάριε!”

Share it