Search

Στην Προοδευτική ο νέος σταθμός του Αλέξανδρου Γκαργκαλατζίδη!

Τη μεταγραφή του πρώην επιθετικού της Ξάνθης, Αλέξανδρου Γκαργκαλατζίδη από τον ΟΦΗ ανακοίνωσε η Προοδευτική.

Ο 22χρονος την περσινή σεζόν είχε δοθεί δανεικός στη λιθουανική Σούντουβα (18 συμμετοχές, 3 γκολ) και τον Ολυμπιακό Βόλου (12 ματς). Αποδεσμεύτηκε και πλέον ανήκει στους Βυσσινί που επιστρέφουν στην SL2

Η ανακοίνωση:

«Η Προοδευτικη ανέκαθεν αν σε κάτι ξεχώριζε ήταν στο να αναδεικνύει σπουδαίους ποδοσφαιριστες για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πιστή στο project αυτό φέτος επενδύει στα μεγαλύτερα ελληνικά ταλέντα, παιδιά από το πάνω ράφι. Στα πλαίσια αυτα απέκτησε τον 22χρονο Σέντερ φορ Αλέξανδρο Γκαργκαλατζιδη.

Προερχόμενος από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και αρχηγός για χρονια στις μικρές του ομάδες έχει πετύχει περισσότερα από 50 γκολ στις κ17, κ19. Πρόπερσι πήγε δανεικός στην Ξάνθη ενώ το 2020 υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τον ΟΦΗ. Στους Κρητικούς έπαιξε 9 παιχνίδια και πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στην Suduva από την Λιθουανία και μάλιστα έγινε ο πρώτος Ελληνας που σκόραρε στο νεοσύστατο Conference League. Έρχεται στην Προοδευτική με πολύ όρεξη για δουλειά και σήμερα θα πραγματοποιήσει την πρωτη του προπόνηση με τους βυσσινί. Αλέξανδρε καλή επιτυχία και πολλά γκολ!».

Share it