Search

Συνάντηση Αυγενάκη με Μπαλτάκο και αντιπροσωπεία Προέδρων ΕΠΣ για Αθλητικό Μητρώο και τις κυρώσεις για μη εγγεγραμμένους

Την Τετάρτη 10 Αυγούστου, στις 12:00, στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Υφυπουργού, Λευτέρη Αυγενάκη, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκο και αντιπροσωπεία προέδρων ποδοσφαιρικών Ενώσεων.

Η συνάντηση όπως σημειώνει το Soccerplus.gr θα έχει ως βασικό θέμα το νόμο που προβλέπει κυρώσεις για τα ποδοσφαιρικά σωματεία που δεν έχουν εγγραφεί στο μητρώο της ΓΓΑ.

Η πλευρά το ποδοσφαίρου θα ζητήσει να μην ισχύσουν οι κυρώσεις (απαγόρευση συμμετοχής στα πρωταθλήματα και απαγόρευση χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων που ανήκουν στο δημόσιο), οι οποίες θα ισχύσουν από 17/8. Η συνάντηση ερμηνεύεται ως δείγμα εξομάλυνσης των σχέσεων των δύο πλευρών.

Από τη συνάντηση ανάμεσα στον υφυπουργό αθλητισμού και την ΕΠΟ (Ζαγοράκης, Δημητρίου, Αντωνίου) που είχε γίνει τον Ιούλιο του 2021, οι σχέσεις των δύο πλευρών διαταράχθηκαν έως τη συνάντηση που είχε πριν από λίγες ημέρες ο υφυπουργός αθλητισμού με τον Μπαλτάκο και άνοιξε το δρόμο για την αυριανή συνάντηση.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

“Αύριο Τετάρτη 10 Αυγούστου, στις 12:00, στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Υφυπουργού, Λευτέρη Αυγενάκη, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκο και αντιπροσωπεία προέδρων ποδοσφαιρικών Ενώσεων.”

Share it