Search

Πανθρακικός και Δόξα Γρατινής στην τρίτη έκδοση του Super Cup ΕΠΣ Θράκης “Νικόλαος Ντοσίδης”

Ο περσινός νταμπλούχος της ΕΠΣ Θράκης, Πανθρακικός και η περσινή φιναλίστ του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης, Δόξα Γρατινής, θα είναι οι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν το τέταρτο Super Cup της ΕΠΣ Θράκης και τρίτο με την επωνυμία του αείμνηστου Νίκου Ντοσίδη.

Μην λησμονούμε άλλωστε πως η διοργάνωση επανήλθε στο ενεργητικό της ΕΠΣ Θράκης, προς τιμήν του πρώην νεαρού διαιτητή, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από αυτή τη ζωή στις 22 Σεπτεμβρίου του 2018, ενώ έδινε τα απαραίτητα διαιτητικά τεστ προετοιμασίας της τότε ερχόμενης σεζόν και διεξάγεται κάθε χρόνο το πλησιέστερο Σαββατοκύριακο σε αυτή την ημερομηνία.

Βέβαια ο κορονοϊός δεν επέτρεψε να διεξαχθεί το ματς στις αρχές της περασμένης σεζόν, μιας που τη χρονιά 2020-21 οι διοργανώσεις των Ενώσεων δεν διεξήχθησαν. Ακόμα στους προηγούμενους Τελικούς, η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου είχε επικρατήσει με 3-2 στην παράταση (2-2 κ.δ.) της Ελπίδας Σαπών το 2019 και ο Πανθρακικός της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου με 2-1 το 2020. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως στις αρχές της χιλιετίας ο Ορφέας Κομοτηνής είχε επικρατήσει με 4-1 του Πανθρακικού στο πρώτο Super Cup της ΕΠΣ Θράκης.

Όπως ανακοίνωσε η Ένωση στον προγραμματισμό της για τη νέα σεζόν, ο Τελικός που θα σημαίνει και την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, αναμένεται να διεξαχθεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στο ΔΑΚ Κομοτηνής, το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου.

Share it