Search

Εξαργύρωσε τη συμβολή του στα μπαράζ και ανέλαβε τεχνικός διευθυντής του Πανθρακικού ο Σάκης Σκουλής

Μια ακόμη νέα και πολύτιμη συνεργασία, με έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιρανθρώπους της Ροδόπης, σύναψε ο Πανθρακικός.

Συγκεκριμένα οι πράσινοι ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Σάκη Σκουλή, ο οποίος εν τέλει αποχώρησε από την Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου, για να αναλάβει τεχνικός διευθυντής στην μεγάλη ομάδα της πόλης.

Θυμίζουμε πως ο κόουτς Σκουλής συνέβαλε τα μέγιστα στα μπαράζ ανόδου που έδωσε ο Πανθρακικός την άνοιξη, με το σκάουτινγκ των αντιπάλων, γεγονός που όπως αναφέρει και η ανακοίνωση του εξαργύρωσε μια καίρια θέση στο σύλλογο στην επιστροφή του στις Εθνικές κατηγορίες. Αναλυτικά:

“H διοίκηση του Πανθρακικού ανακοινώνει την εναρξη της συνεργασίας στο πόστο του Τεχνικού Διευθυντή με τον προπονητή κ. Σάκη Σκουλή, έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει στο σύλλογο τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής και αποτελεί προσωπικό φίλο του Αντιπροέδρου του Συλλόγου μας κ. Γιώτη Ξενοδοχίδη

Ο Σάκης Σκουλής είχε αναλάβει το scouting στις αναμετρήσεις των μπαράζ ανόδου. Όπως κρίνεται από τα αποτελέσματα, η ομάδα παρουσιάστηκε απόλυτα έτοιμη και διαβασμένη και η βοήθεια του κ. Σκουλή ήταν πολύ σημαντική!
Καλωσορίζουμε τον Σάκη στο σπίτι του και στην οικογένεια του Πανθρακικού”

Share it