Search

Ασημένιο μετάλλιο για τον Καρακασίδη του Εθνικού στο διεθνές τουρνουά της Καβάλας!

Ο εκπληκτικός Μιχάλης Καρακασίδης, 13ετών, κατέκτησε την 2η θέση και το Ασημένιο μετάλλιο στην γενική κατάταξη, στο Β’ Γκρουπ του 31oυ Διεθνούς Τουρνουά Καβάλας!

Αγωνίστηκε μεταξύ 68 σκακιστών/ριών από 11 χώρες και συγκέντρωσε 191 μονάδες Διεθνούς ΕΛΟ. Ξεκίνησε από την 46η θέση χωρίς ήττα σε 9 αναμετρήσεις (4 νίκες και 5 ισοπαλίες) τερματιζοντας στην 2η θέση!

Ο νεαρός σκακιστής που τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε συνεχή άνοδο θα αγωνιστεί και φέτος με την Ομάδα του Σκακιστικού Τμήματος του Εθνικού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής κατηγορίας στην σκακιέρα του 16αρη.

Πέρυσι στο Πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής πέτυχε στην σκακιέρα του 12αρη το απόλυτο, 7 νίκες σε 7 αγώνες και κατέκτησε ατομικά το χρυσό μετάλλιο, ενώ η συμβολή του στην πορεία της ομάδας ήταν καθοριστική.

Ο Εθνικός αναφέρει:

«Συγχαρητήρια στον νεαρό μας σκακιστή. Πιστεύουμε ότι θα έχει μια λαμπρή σκακιστική πορεία δεδομένου του ταλέντου του αλλά και της προσωπικής του δουλειάς για συνεχή βελτίωση. Συγχαρητήρια στους γονείς του και στον προπονητή του Κωνσταντίνο Μαρκίδη!»

Share it