Search

Νέα προσθήκη για την Γρατινή από τον Πανθρακικό

Στην προσθήκη ενός ακόμα νεαρού ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της, προχώρησε η Δόξα Γρατινής.

Συγκεκριμένα η ομάδα του Κώστα Γεμενετζή ενέταξε στο δυναμικό της τον Σταύρο Σπηλιωτόπουλο, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Πανθρακικό.

Ο νεαρός, που ταυτόχρονα πραγματοποιεί και τις σπουδές του στην πόλη της Κομοτηνής, μετά από δύο σεζόν με τα πράσινα, θα φορέσει πλέον τη φανέλα της Δόξας, προκειμένου να αποκτήσει ακόμα περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να βοηθήσει με την παρουσία του την ομάδα της Γρατινής στην επίτευξη των στόχων της. Αναλυτικά:

“Ή διοίκηση του Πανθρακικού ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Σταύρου Σπηλιωτόπουλου στη Δόξα Γρατινής.

Ο Σταύρος αγωνίστηκε για 2 σεζόν με τη φανέλα του Πανθρακικού, έδειξε πολύ καλό πρόσωπο και στο τέλος πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του κυπέλλου και της ανόδου στη Γ΄ Εθνική.
Ευχόμαστε στον Σταύρο καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα όπως και στις υποχρεώσεις του ως φοιτητής στην πόλη μας.
Στόχος μας είναι η αμοιβαία συνεργασία με όλες τις ομάδες της περιοχής για την ανάδειξη και βελτίωση νέων ποδοσφαιριστών.”

“Η Δόξα Γρατινης ανακοινώνει την μεταγραφή του Σταύρου Σπηλιωτοπουλου..

Ο 20χρόνος μεσοαμυντικος αγωνιζόταν για 2 χρονια στην ομάδα του Πανθρακικου και έρχεται με ελεύθερη μεταγραφή στην ομάδα μας..
Σταυρο καλή σεζόν με υγεια”

Share it