Search

Και ρέφερι και 2ος στην Οικονομική του ΔΠΘ! Τα συγχαρητήρια της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣ Θράκης στον Γρηγορούδη

Ιδανικό στόχο κάθε νεαρού ανθρώπου που ασχολείται ενεργά με το ποδόσφαιρο, είτε ως ποδοσφαιριστής είτε ως διαιτητής, αποτελεί ο επιτυχημένος συνδυασμός της ενασχόλησης με το άθλημα που αγαπά και της προόδου του στο σχολείο ή τις σπουδές του.

Ένα ακόμα παράδειγμα της παραπάνω περίπτωσης αποτελεί και ο Πασχάλης Γρηγορούδης. Ο νεαρός ρέφερι της ΕΠΣ Θράκης, που είναι από τα ανερχόμενα ταλέντα του χώρου και μάλιστα με συνεχή και ταχεία βελτίωση, κατάφερε πέραν των πολύ καλών επιδόσεών του στον αγωνιστικό χώρο, να πετύχει και την εισαγωγή του στην Οικονομική σχολή του ΔΠΘ ως 2ος!

Η Επιτροπή Διαιτησίας Θράκης, δεν μπορούσε να μην εκδόσει συγχαρητήρια ανακοίνωση, ευχόμενη τα καλύτερα και στους δύο τομείς στον 18χρονο διαιτητή που ανήκει στο δυναμικό της. Αναλυτικά:

“2ος ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ Δ.Π.Θ !!!!!

Η επιτροπή διαιτησίας συγχαίρει τον διαιτητή μας ΠΑΣΧΑΛΗ ΓΡΗΓΟΡΟΥΔΗ ο οποίος πέρασε 2ος στην σχολή οικονομικών επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης.
Η χαρά μας είναι μεγαλύτερη γιατί ο Πασχάλης σε ηλικία 18 χρονών είναι από τα ανερχόμενα αστέρια της διαιτησίας και θα συνεχίσει την διαιτητική του σταδιοδρομία στην ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ.

Πασχάλη

συγχαρητήρια”

Share it