Search

Ξανά στα “ασπρόμαυρα” της Δόξας ο Ανδρέας Μκρτσιάν!

Για τρίτη φορά στην καριέρα του θα φορά την φανέλα της Δόξας Δράμας ο Εβρίτης αμυντικός, Ανδρέας Μκρτσιάν που ανακοινώθηκε και επίσημα.

Μάλιστα ο Μκρτσιάν θα έχει την ευκαιρία σε ένα αρκετά γνώριμο για αυτό περιβάλλον να συνεργαστεί ξανά με τον προπονητή Κυριάκο Κετσιεμενίδη μετά την πετυχημένη κοινή τους παρουσία στο Νέστο Χρυσούπολης. Ο 34χρονος διεθνής Αρμένιος αμυντικός προέρχεται από μια τρομερή σεζόν με την φανέλα της Κηφισίας στην SL2 αλλά και φυσικά από μια καριέρα γεμάτη και αποτέλεσε απο τις βασικές επιλογές του ξανθιώτη τεχνικού για το κέντρο της άμυνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Δραμινών αναφέρει:

Ο Γ.Σ. Δόξα Δράμας ανακοινώνει την προσθήκη του 34χρονου (1/3/88) ποδοσφαιριστή Ανδρέα Μκρτσιάν ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Είναι η τρίτη φορά που ο έμπειρος αμυντικός θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας μας καθώς οι δύο προηγούμενες ήταν τον Ιανουάριο του ‘13 και τον Ιανουάριο του ’17.
Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη και αγωνίστηκε σε: ΠΑΕ Θράκη, Πιουνίκ Ερεβάν, Κοζάνη, Νίκη Βόλου, Λαμία, Καβάλα, Νέστος Χρυσοούπολης, Πανθηραϊκό, Ρόδο, Διαγόρα και ΑΕ Κηφησίας.

Αμέσως μετά την ένταξη του στην ομάδα μας ο Αντρέας Μκρτσιάν δήλωσε:

«Χαίρομαι που επιστρέφω σε αυτή την ομάδα. Νιώθω ότι ήρθα σε ένα πολύ οικείο περιβάλλον. Θέλω να γίνουμε όλοι μια γροθιά, μια οικογένεια, παίκτες, προπονητές, διοίκηση μαζί με τον κόσμο μας και να παλέψουμε σε ένα κοινό στόχο. Να φτάσουμε την ομάδα όσο γίνεται πιο ψηλά. Να παλέψουμε μέχρι το τέλος για να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί, αυτό που μας αξίζει».

Το Γραφείο Τύπου

Share it