Search

Photos: Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Πανθρακικός

Υπό τις οδηγίες του Νίκου Μπαχαρίδη, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η πρώτη προπόνηση του Πανθρακικού, που σήμανε και την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας, στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου στο Κικίδιο.

Το παρόν έδωσε σύσσωμη η διοίκηση του συλλόγου, ενώ ο Νίκος Μπαχαρίδης είχε στην διάθεσή του όλους σχεδόν τους ποδοσφαιριστές του, στους οποίους και μίλησε πριν την έναρξη της προπόνησης. Μοναδικοί απόντες λόγω προσωπικών κωλυμάτων ήταν οι Αρετάς και Βάσκος, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το παρόν έδωσε και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου Γιάννης Ζωγράφος, με τον υψηλόσωμο γκολκίπερ να αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Λεβαδειακού.

Οι πράσινοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους σε πολύ καλό κλίμα, με την χρονιά που έρχεται να είναι γεμάτη όνειρα, φιλοδοξίες και αισιοδοξία, ώστε ο Πανθρακικός να εδραιωθεί και πάλι στις Εθνικές κατηγορίες και γιατί όχι, να πρωταγωνιστήσει αμέσως στη Γ’ Εθνική, πραγματοποιώντας μια σεζόν αντάξια της ιστορίας και του ονόματός του.

Σε αυτό το μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του Νίκου Μπαχαρίδη, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του θα δώσει την δέουσα προσοχή και σοβαρότητα σε όλες τις διοργανώσεις που θα αγωνιστεί.

Τέλος, ο κόουτς του Πάνθραξ σημείωσε πως ο σύλλογος προσανατολίζεται στο να δώσει τρία φιλικά τουλάχιστον, μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων στις 31 Αυγούστου με τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Συγκεκριμένα ήδη έχουν κλείσει τα πρώτα δύο, τα οποία θα διεξαχθούν στα μέσα του μήνα με Αλεξανδρούπολη και Δόξα Δράμας, αμφότερα στην Κομοτηνή.

Share it