Search

Με νέα διοίκηση και Κωνσταντινίδη στην άκρη του πάγκου ο Απόλλωνας Διομήδειας!

Με αρκετά διαφορετικό πρόσωπο θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά ο Απόλλωνας Διομήδειας καθώς υπάρχουν ριζικές αλλαγές στον σύλλογο τόσο στην διοίκηση όσο και στην τεχνική ηγεσία.

Και ενώ όλα έδειχναν πως δύσκολα ο Απόλλωνας θα κατέβει στο νέο πρωτάθλημα μια ομάδα ανθρώπων απο την Διομήδεια και όχι μόνο μπήκαν μπροστά και τρέχουν τις εξελίξεις ώστε η ομάδα όχι απλά να κατέβει αλλά και να παρουσιαστεί αρκετά ανταγωνιστική. Πιο συγκεκριμένα μερικοί απο τους ανθρώπους που θα τρέξουν την ομάδα είναι οι Γιώργος Σαμπανίδης, Βαγγέλης Κυράπογλου, Σταύρος Βασιλειάδης, Σάββας Μιχαηλίδης, Αλέκος Παπαδόπουλος, Θανάσης Αλτινίδης και Σόλων Μιχαηλίδης.

Όσον αφορά το αγωνιστικό νέος προπονητής θα αναλάβει ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της ομάδας και πρώην προπονητής του Κατραμίου, Στράτος Κωνσταντινίδης που σε συνεργασία με την διοίκηση στοχεύει στην δημιουργία μιας ομάδας που θα έχει και εμπειρία αλλά και πολύ ταλέντο με αρκετά νεαρά παιδιά από την ευρύτερη περιοχή. Ήδη πάντως έχει γίνει και κουβέντα με τους παίκτες του περσινού ρόστερ με στόχο να μείνει ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας

Share it