Search

Απίστευτο: Έκλεψαν στην Ξάνθη το βαν με τον εξοπλισμό για το “Κόκκινο Ποτάμι”! (+video)

Τεράστιο πρόβλημα προέκυψε στα γυρίσματα της σειράς “Κόκκινο Ποτάμι” στην Ξάνθη, καθώς τα ξημερώματα κλάπηκε το βαν με τον εξοπλισμό για τα γυρίσματα, όπως ανέφερε το πρωί της Δευτέρας ο Μανούσος Μανουσάκης.

“Τίποτα δεν είναι καταστροφικό, η ζωή είναι μπροστά μας, αλλά είναι μεγάλο πλήγμα”, είπε ο γνωστός σκηνοθέτης το πρωί στο Open και στην εκπομπή “Ώρα Ελλάδας”, κάνοντας έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να είτε να απευθυνθεί στην αστυνομία, είτε να επικοινωνήσει στο 6978118445.

Όπως είπε πρόκειται για ένα λευκό βαν, το οποίο μπροστά λέει “Άγιος Εφραίμ”, ενώ πίσω γράφει “Μεταφορές Καμπόσος”, με την πινακίδα του να είναι ΧΝΑ 1747.

Η κλοπή έγινε γύρω στις 3:30-4:00 στο υπαίθριο πάρκινγκ του ξενοδοχείου στην Ξάνθη που βρίσκονται συντελεστές και ηθοποιοί της σειράς, με εξαίρεση τον Μανούσο Μανουσάκη που βρισκόταν στην Βέροια όπου θα μεταφέρονταν τα γυρίσματα.

Μάλιστα, ένας από τους συνεργάτες του σκηνοθέτη άκουσε τον χαρακτηριστικό ήχο που κάνει το βαν όταν κάνει όπισθεν, βγήκε στο μπαλκόνι και είδε την στιγμή που κλέφτες το είχαν πάρει και έφευγαν.

Ο Μανούσος Μανουσάκης δεσμεύτηκε πως όποιος προσφέρει πληροφορίες που θα μπορέσουν να οδηγήσουν στο εντοπισμό του βαν και του εξοπλισμού, θα ανταμειφθεί.

Πηγή: Xanthi2.gr

Share it