Search

Τσαμλιντάγ και Μπαμπαλή έρχονται να προσδώσουν φρεσκάδα και να μεγαλώσουν το πράσινο τιμ των ακαδημιών

Μετά τις ανακοινώσεις για την ολοκλήρωση της επάνδρωσης του προπονητικού τιμ των ακαδημιών του Πανθρακικού, με Καλογρανά, Τζελέπη, Ταπατζά, Νετζατή, Κασσιτερίδη και φυσικά τον Φώτη Κωνσταντινίδη, οι πράσινοι ανακοίνωσαν δύο ακόμα προσθήκες νεαρών ανθρώπων.

Συγκεκριμένα Τσαμλιντάγ Εμίρ και Μπαμπαλή Ελένη, έρχονται να προστεθούν στο πράσινο δυναμικό της ακαδημίας του συλλόγου, να προσδώσουν ακόμα περισσότερη φρεσκάδα, νιώτη και γνώση και να βοηθήσουν με τις γνώσεις τους στην καλύτερη λειτουργία του συλλόγου και στην μεταλαμπάδευση των γνώσεων τους στους νεαρούς επίδοξους ποδοσφαιριστές.

Ο Τσαμλιντάγ Εμίρ είναι πτυχιούχος φυσικοθεραπευτής του Πανεπιστημείου της Κωνσταντινούπολης και θα αποτελέσει τον νέο προπονητή τερματοφυλάκων των ακαδημιών του Πανθρακικού. Στο παρελθόν αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στον Αετό Αρριανών, τη χρονιά που η ομάδα της ΕΠΣ Θράκης κατέκτησε το Πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας και ταυτόχρονα την άνοδο στη Δ’ Εθνική.

Από την άλλη η Ελένη Μπαμπαλή είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και ποδοσφαιρίστρια της Ροδόπης 87′ και εντάσσσεται στο δυναμικό του συλλόγου ως βοηθός προπονητή. Αναλυτικά:

“Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προσθήκη του Εμίρ Τσαμλιντάγ στο τεχνικό επιτελείο των ακαδημιών ως προπονητής τερματοφυλάκων.

Ο Εμίρ είναι γεννημένος στις 30 Μαϊου 1993 στην Κομοτηνή και ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανθρακικού, φθάνοντας μέχρι την Κ21 ως τερματοφύλακας. Μάλιστα συμμετείχε στην ομάδα της ΕΠΣ Θράκης το 2009, όταν η ομάδα κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Το 2010 κατέκτησε με τον Αετό Αρριανών το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης και μαζί την άνοδο για τη Δ’ Εθνική.
Το 2017 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης αποκτώντας το πτυχίο του Φυσιοθεραπευτή. Από το 2021 έχει ανοίξει το δικό του φυσικοθεραπευτήριο”The Physioclinic” στην Κομοτηνή.
Εμίρ σου ευχόμαστε καλή και εποικοδομητική σεζόν στις ακαδημίες του συλλόγου”

“Η Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως η γυμνάστρια Ελένη Μπαμπαλή εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο των ακαδημιών της ομάδας ως βοηθός προπονητή.

Η Ελένη είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (2017- 2021) με ειδικότητα στην Αποκατάσταση Μυοσκελετικών Κακώσεων και Παθήσεων.
Αποτέλεσε αθλήτρια ποδοσφαίρου και είναι έτοιμη να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις της στη νέα γενιά του Πανθρακικού! Καλώς ήρθες Ελένη στη μεγάλη οικογένεια του Πανθρακικού!”

Share it