Το «ευχαριστώ» της προεθνικής παγκορασίδων στο Σουφλί (+photos)

Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής της προεθνικής παγκορασίδων από το Σουφλί, τα μέλη της ομάδας είπαν το δικό τους «ευχαριστώ» στους τοπικούς φορείς που βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας από την πρώτη στιγμή.

Αντιπροσωπεία της ομάδας επισκέφτηκαν το Δημαρχείο της πόλης και απένειμαν τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Παναγιώτη Καλακίκο και τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Θεόδωρο Τσιαμήτα για τη φιλοξενία και τη βοήθεια που προσέφεραν.

Επίσης τιμητική πλακέτα δόθηκε στον διοικητή της 50 ΜΤΠ Χρήστο Καραγκούνη, για την υποστήριξη που παρείχε στο προπονητικό καμπ. Την πλακέτα παρέλαβε εκ μέρους του διοικητή ο συνταγματάρχης Δημήτρης Παπατσακμάκης.

Στην τελευταία προπόνηση της ομάδας δόθηκε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο του συλλόγου ΑΣΑ Έβρος Μπάμπη Βλασακούδη, ενώ η εταιρία μεταξωτών υφασμάτων Silk Line έδωσε αναμνηστικά δώρα σε όλες τις αθλήτριες που συμμετείχαν στο προπονητικό καμπ.

Τέλος όλη η αποστολή έζησε μια ξεχωριστή εμπειρία καθώς λίγο πριν αποχαιρετήσει το Σουφλί επισκέφθηκε το μουσείο σηροτροφίας που λειτουργεί στην πόλη υπό την επίβλεψη του ιδρύματος της Τράπεζας Πειραιώς.

Share it