Search

Ψάχνεται για τη απόκτηση του Έρικ Γέντρισεκ ο Ηρακλής!

Στον Γηραιό έχουν ρίξει το μεγαλύτερο βάρος στο θέμα του επιθετικού και φαίνεται πως έχουν καταλήξει στην απόφαση να κινηθούν σε παίκτη από το εξωτερικό. Μάλιστα, το ιδανικότερο σενάριο για τους ανθρώπους της ομάδας είναι αυτός ο ποδοσφαιριστής να έχει εμπειρία και από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι ο Έρικ Γέντρισεκ που σύμφωνα με πληροφορίες της Sfina.Gr βρίσκεται στην λίστα των “κυανόλευκων” και η περίπτωση του εξετάζεται.

Ο Γέντρισεκ κυκλοφορεί ελεύθερος στην μεταγραφική αγορά, καθώς έλυσε το συμβόλαιο του με την σλοβακική ΑΣ Τρέντσιν στην οποία αγωνίστηκε πέρυσι. Στο ελληνικό κοινό πρωτοσυστήθηκε το 2017 όπου και τον είδαμε να αγωνίζεται στην Ξάνθη. Στην ακριτική ομάδα αγωνίστηκε για δύο σεζόν και κατέγραψε συνολικά 58 εμφανίσεις στις οποίες πέτυχε 20 γκολ και μοίρασε 2 ασίστ.

Μετά από δύο σεζόν στην Ξάνθη μετακόμισε στον Βόλο όπου και αγωνίστηκε για άλλα δύο χρόνια. Εκεί, κατέγραψε 29 εμφανίσεις πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα. Η περίπτωση του εξετάζεται, με τους ανθρώπους του Ηρακλή να ζυγίζουν και τα θετικά αλλά και τα αρνητικά μιας τέτοιας μεταγραφικής κίνησης πριν πάρουν την απόφαση (αν τελικά αυτό συμβεί) να καταθέσουν επίσημη πρόταση στον ποδοσφαιριστή.

Αυτό που απασχολεί περισσότερο είναι η ηλικία του ποδοσφαιριστή αλλά και τα μόλις τέσσερα τέρματα την περσινή σεζόν. Παράλληλα, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο το υψηλό κασέ του (λίγο πάνω από τις 100.000 ευρώ) για έναν ποδοσφαιριστή που διανύει το 35ο έτος της ηλικίας του.

Από τη πλευρά του, ο Γέντρισεκ δεν είναι αρνητικός να φορέσει την “κυανόλευκη” φανέλα, αν και έχει ως προτεραιότητα την παραμονή του στο Σλοβακικό πρωτάθλημα.

Share it