Search

Παραμένει τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του Πανθρακικού ο Φώτης Κωνσταντινίδης! Κασσιτερίδης και Νετζατή ολοκληρώνουν το τιμ

Σε τρεις ακόμη ανανεώσεις συνεργασίας προχώρησε ο Πανθρακικός, όπως ανακοίνωσε, με φόντο την εύρυθμη λειτουργία των ακαδημιών του, εκεί όπου άπαντες στον σύλλογο έχουν ρίξει ιδιαίτερο βάρος.

Συγκεκριμένα τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του συλλόγου καθώς και προπονητής της ομάδας Κ16 παραμένει ο άλλωτε παίκτης των πρασίνων, Φώτης Κωνσταντινίδης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει συνδέσει και πάλι το όνομά του άρρηκτα με την ομάδα, συμβάλλοντας με τη σειρά του τα μέγιστα για την αναγέννησή της.

Ως ποδοσφαιριστής έζησε με τον Πανθρακικό δύο ανόδους, από την Γ’ Εθνική ως και την Super League, ενώ ως προπονητής διετέλεσε τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του Ολυμπιακού Κομοτηνής, ενώ είχε αναλαβεί την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Αιγείρου και του Κομψάτου Πολυάνθου.

Στο πλευρό του πέραν των Άνταμ Καλογρανά, Αλέξανδρου Τζελέπη και Κώστα Ταπατζά, θα βρίσκονται ακόμα οι Απτουραχήμ Νετζατή και Γιώργος Κασσιτερίδης.

Αμφότεροι βρίσκονται ήδη από πέρυσι και πρόπερσι αντίστοιχα, στο δυναμικό του συλλόγου, με τον πρώτο να έχει προπονήσει ακόμα τον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων και την ακαδημία του Αετού Μίσχου και τον δεύτερο, που ως παίκτης ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού, να έχει εργσαστεί ως προπονητής στον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων και στις ακαδημίες του Ολυμπιακού Κομοτηνής και των Θρακών. Αναλυτικά:

“Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως προπονητής στην Κ12 του Πανθρακικού θα είναι ο Απτουραχήμ Νετζατή, κάτοχος διπλώματος UEFA C.

Ο νεαρός τεχνικός έχει δείξει τα διαπιστευτήρια του στις ακαδημίες και την ανδρική ομάδα του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων ενώ παράλληλα εργάστηκε με επιτυχία στις ακαδημίες του Αετού Μίσχου.

Στο επιτελείο των ακαδημιών του Πανθρακικού βρίσκεται από το 2021 δείχνοντας σημαντικό έργο και διάθεση μαζί με τη νέα γενιά Πανθρακικών.

Ευχόμαστε στον “Νέτζο” μία χρονιά γεμάτη υγεία και “Πανθρακικές” επιτυχίες!”

“Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως προπονητής στην Κ14 του συλλόγου μας θα είναι ο Γιώργος Κασσιτερίδης, ο οποίος τα τελευταία 2 χρόνια βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο των ακαδημιών μας.

Ο Γιώργος προέρχεται από την οικογένεια του Πανθρακικού αγωνιζόμενος τόσο στα Κ17 όσο και στα Κ19 ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες του νομού μας. Σαν προπονητής εργάστηκε στην Ακαδημία του Σπάρτακου, την Ακαδημία του Ολυμπιακού Κομοτηνής και τους Θράκες.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι υποψήφιος για δίπλωμα UEFA C.

Γιώργο σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την οικογένεια του Πανθρακικού.”

“Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας στο πόστο του τεχνικού διευθυντή με τον προπονητή Φώτη Κωνσταντινίδη, ο οποίος παράλληλα θα έχει και την Κ16 του συλλόγου.

Ο Φώτης Κωνσταντινίδης είναι από το καλοκαίρι του 2019 ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του Πανθρακικού.

Ο παλιός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, ο οποίος έζησε τις μεγάλες στιγμές του Πανθρακικου με αποκορύφωμα την άνοδο στην Superleague, είναι κάτοχος του διπλώματος Uefa Β και έχει δουλέψει σαν προπονητής στην ακαδημία του Πανθρακικού, στον Αστέρα Αιγείρου και στον Κομψάτο Πολυάνθου. Επιπλέον αποτέλεσε Τεχνικός Διευθυντής στη σχολή του Ολυμπιακού Κομοτηνής.

Σαν ποδοσφαιριστής έζησε με την φανέλα του Πανθρακικού μεγάλες στιγμές και δύο ανόδους, από την Γ Εθνική στην Β και από εκεί στην Superleague!”

Share it