Search

Ανανέωσε με Μέριτς και δέκα ακόμα η Δόξα Γρατινής που διατήρησε τον βασικό κορμό της

Στην διατήρηση του βασικού κορμού του ρόστερ της προχώρησε η Δόξα Γρατινής, που ανακοίνωσε 11 ανανεώσεις ποδοσφαριστών, με την νέα σεζόν να αναμένεται με πολλές φιλοδοξίες από τον ιστορικό σύλλογο.

Συγκεκριμένα υπό τις οδηγίες του κόουτς Κώστα Γεμενετζή θα αγωνίζονται και τη νέα σεζόν οι Χασάν Μέριτς, Φώτης Ξενάκης, Νάσος Βγενόπουλος, Νίκος Γεμενετζής, Γιάννης Βάρδας, Κώστας Κατσίκης, Γιώργος Λάκκας, Γιάννης Σκαρτσιάρης, Αρσένης Κραββαρίτης, Κώστας Φράγκατζης και Στέφανος Αλομπισάτ.

Ο Φώτης Ξενάκης αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές του συλλόγου, έχοντας αγωνιστεί σε ουκ ολίγες ομάδες, μεταξύ των οποίων οι ΠΑΟ Κοσμίου, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου.

Ο Χασάν Μέριτς από την άλλη παρά το νεαρό της ηλικίας του, αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας που έχει χτίσει ο κόουτς Γεμενετζής, όντας από τα αγαπημένα του παιδιά, που είχε υπό τις οδηγίες του, από τα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού.

Από εκεί και πέρα, Βγενόπουλος και Γεμενετζής θα υπερασπιστούν για ακόμα μια σεζόν τα δοκάρια της Δόξας, ο Βάρδας θα διανύσει την τρίτη του σεζόν στον σύλλογο, ενώ ο Κατσίκης εξαργυρόνοντας τα πολλά τέρματα που πέτυχε πέρυσι θα παραμείνει και του χρόνου, όντας σημαντικό κομμάτι της επιθετικής γραμμής.

Ακόμη την δεύτερή τους σεζόν στη Γρατινή θα εκτίσουν ο Γιώργος Λάκκας και ο Στέφανος Αλομπισάτ, που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού, ενώ σε όλους του παραπάνω έρχονται να προστεθούν οι νεαροί Σκαρτσιάρης, Κραββαρίτης και Φράγκατζης, με τον πρώτο να πραγματοποιεί πέρυσι πολύ καλές εμφανίσεις στον χώρο του κέντρου και τους δύο τελευταίους να αποκτούν όλο και περισσότερες εμπειρίες, όντας παιδιά γέννημα-θρέμμα της Γρατινής.

Share it