Search

Δήλωσε συμμετοχή ο ΑΟΞ! Διοικητικό Συμβούλιο την Τρίτη για τα τηλεοπτικά στην SL2

Με τον ΑΟΞ να πληρώνει το παράβολο και να δηλώνει κανονικά συμμετοχή, αν και δεν θα έπρεπε να αποτελεί είδηση κάτι τέτοιο, όπως και όλες οι υπόλοιπες άλλωστε ομάδες έπεσε η αυλαία της προθεσμίας της Super League 2 για την δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.

Από εκεί και πέρα επαφή με το προεδρείο της ΕΡΤ είχε μέσω τηλεδιάσκεψης την Πέμπτη (21/7) η 7μελής (πρόεδρος SL2 κ. Λεουτσάκος, α’ αντιπρόεδρος SL2 κ. Σταμούλης, β’ αντιπρόεδρος SL2 κ. Πρίτσας και κ.κ Ροκάκης, Παπαδημητρίου, Καζίας, Παναγιωτίδης και ο νομικός σύμβουλος της Super League 2 κ. Βουγίδης) επιτροπή της Super League 2. Σύμφωνα με πληροφορίες προκύπτει ότι βρέθηκε η «χρυσή» τομή για τα περσινά μπόνους, τα οποία θα δώσουν… ανάσα στις ομάδες, ενώ συζητήθηκε και το τηλεοπτικό συμβόλαιο για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Η διοργανώτρια έκανε συγκεκριμένη πρόταση προς την κρατική τηλεόραση και περιμένει την αντιπρόταση της ΕΡΤ για να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Για το συγκεκριμένο θέμα θα γίνει Διοικητικό Συμβούλιο την Τρίτη 26 Ιουλίου.

Η ενημέρωση της Λίγκας αναφέρει:

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 26 Ιουλίου 2022 και ώρα 13:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42-4ος όροφος), με θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:

1. Παραχώρηση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων σε ΕΡΤ για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023
2. Διάφορα Θέματα.

Share it

Μία Απάντηση

  1. Επιτελους ακουσαμε και μια ειδηση, υπαρχουμε, αντε καλη συνεχεια για να μη κρυοσει ο κοσμος. Ειδησεις ομαδας θελει να ακουει ο κοσμος.