Search

Στο CAS και στην Επιτροπή Ελέγχου απευθύνθηκε η ΕΠΟ για τις υποθέσεις Μακεδονικού και Αγροτικού Αστέρα!

Ο πίνακας του ειδικού πρωταθλήματος για άνοδο στην SL2 δεν έχει επικυρωθεί από την ΕΠΟ επειδή υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις, που αφορούν τις ομάδες που τερμάτισαν στην πρώτη θέση του πρώτου και δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής (Αγροτικός Αστέρας και Μακεδονικός, αντίστοιχα) και εν συνεχεία μέσω του ειδικού πρωταθλήματος κατετάγησαν σε θέσεις προβιβασμού στην SL2.

Ωστόσο βάσει της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, κατόπιν προσφυγής των Πανδραμαϊκού, Ορφέα Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης, κρίθηκε ότι ο Αγροτικός Αστέρας(όπως και άλλες ομάδες) δεν έπρεπε να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα κατά τις κείμενες διατάξεις του νόμου, επειδή δεν είχε ολοκληρώσει έγκαιρα την εγγραφή του στο μητρώο της ΓΓΑ.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το soccerplus.gr o πρόεδρος της ΕΠΟ, Τ. Μπαλτάκος, απευθύνθηκε στην Επιτροπή Ελέγχου και Συμμόρφωσης της ομοσπονδίας, σχετικά με το τι πρέπει να γίνει σε αυτήν την υπόθεση και πώς να εφαρμοστεί η απόφαση, η οποία προκαλεί σειρά παρενεργειών. Για τον δεύτερο όμιλο υπάρχει η απόφαση του CAS, που δικαιώνει τη Λευκίμμη και την Κοζάνη σχετικά με τον αγώνα της Λευκίμμης με τον Μακεδονικό, όμως ο πρόεδρος της ΕΠΟ θεωρεί την απόφαση διφορούμενη σχετικά με τί πρέπει να γίνει ως προς την επικύρωση της βαθμολογίας του ομίλου και τη συμμετοχή στο ειδικό πρωτάθλημα.

Γι’ αυτό η ΕΠΟ απευθύνθηκε στο CAS ζητώντας διευκρινήσεις σχετικά με την απόφαση. Με βάση αυτές θα ληφθούν οι αποφάσεις από την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ την ερχόμενη Παρασκευή(22/7).

Share it