Search

Με 180 συμμετέχοντες από 5 χώρες διεξήχθη η 12η Regatta του ΝΟΑ (+photos)

Αυλαία για την πιο λαμπερή ΝΟΑ Regatta που έχει διοργανώσει μέχρι στιγμής ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης.

Μετά από δυο χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας covid η διοργάνωση επέστρεψε εντυπωσιακά με την συμμετοχή 180 αθλητών από πέντε χώρες. Οι αθλητές και αθλήτριες αγωνίστηκαν και  αρμένισαν στα νερά του θρακικού πελάγους  από 12 έως 16 Ιουλίου ενώ προηγήθηκεαπό 10 έως 12 Ιουλίου προπονητικό campγια ταoptimist.

Στην κατηγορία optimist συμμετείχαν 118 αθλητές, στην κατηγορία ILCA 4 42 αθλητές, στην κατηγορία ILCA6 8 αθλητές, στην κατηγορία ILCA7 4 αθλητές και στην κατηγορία ΑμεΑ NSA303 για πρώτη φορά 8 αθλητές.

Αξιοσημείωτο ήταν το πάρα πολύ υψηλό επίπεδο των αθλητών καθώς ο ΝΟΑ είχε την τιμή να φιλοξενήσει τις εθνικές ομάδες optimistπανευρωπαϊκού και παγκόσμιου πρωταθλήματος καθώς και την εθνική των ILCA4μαζί με τους προπονητές τους Αντώνη Δροσόπουλο και Χάρη Γκανιάτσααντίστοιχα

Στους αγώνες εκτός της Ελλάδας έλαβαν μέρος αθλητές και αθλήτριες από την Κύπρο, την Τουρκία, την Βουλγαρία και την Ρουμανία.

Η ομάδα του ΝΟΑ δεν έλειψε από τα μετάλλια καθώς κατάκτησε στην κατηγορία optimistF-12την 4η Θέση και στην κατηγορία F-11 την 2η θέση με την Γιαννακίδου Δέσποινα , στην κατηγορία ILCA6  την 2η Θέση αγοριών με τον Ιωάννη Χατζηκωνσταντινίδη  και στην κατηγορία Hansa 303 στην 2η θέση με τους Ταξιλδάρης Αλέξανδρος και Τσικουρέλης Δημήτριος, και την 3η θέση με τον Αγγελώνια Θεόδωρο.

Στα optimist συμμετείχαν οι αθλητές Γιαννακίδου Δέσποινα (48ηθεση γενικής), Γιαννακίδης Γρηγόρης 55η, Παπαδάκης Δημήτρης 86η, Καγούδη Ελισάβετ 111η και Χρυσοχόου Μάριος Δημήτρης 114η αντίστοιχα.  Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλα τα παιδιά και στον προπονητή τους Μιχάλη Μιχαηλίδη.

Στην κατηγορία HANSA 303 συμμετείχαν οι Ταξιλδάρης Αλέξανδρος, Τσικουρέλης Δημήτριος, και  Αγγελώνιας Θεόδωρος με προπονητή τον Άγγελο Ανάσογλου.

Oι αγώνες διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας  με την υποστήριξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης, ενταγμένοι στις εκδηλώσεις  της Ναυτικής Εβδομάδας, του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης και του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Έβρου.

Ο ΝΟΑ αναφέρει:

Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς της φετινής ΝΟΑ Regattaπου χωρίς την συνδρομή τους δεν θα ηταν δυνατή η πραγματοποίηση ενός τόσο μεγάλου αθλητικού γεγονότος.

Ευχαριστούμετους :GASTRADELNGAlexandroupolis&Thrace, NORTHAGEANSLOPSAE, AlexanderBeachHotel, RamadaThrakiHotel, BlueStarFerries, NOAcafé, 4All, SailingandMore, VMG,OneDesignSpecialist, ΜύλοιΘράκης, ΠανεμπορικήΧατζημιχαήλ,  AVIN

Ευχαριστίες στα μέλη και τον πρόεδρο της επιτροπής αγώνα Γιάννη Παυλίδη καθώς και στα μέλη και τον πρόεδρο της επιτροπής ενστάσεων Κώστα Τσαντίλη για την άψογη διοργάνωση. Επίσης θερμές ευχαριστίες στον πρόεδρο της επιτροπής ΑμεΑ της ΕΙΟ κ Βασίλη Χριστοφόρουόπως και το μέλος της επιτροπής ΑμεΑ κ Κατερίνα Γουλελιούπου στήριξαν ουσιαστικά το εγχείρημα, Επίσης θερμές ευχαριστίες στον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκηςγια την αποστολή της ομάδας ΑμεAμε συνοδό τον προπονητή Νίκο Μπεναξίδη και τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ηρακλείου  για την συμμετοχή στον αγώνα .

Ευχαριστίες σε όλους όσους συνέδραμαν με πνεύμα εθελοντισμού για την επιτυχία της διοργάνωσης

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το καλοκαίρι του 2023 στην 13η ΝΟΑ Regatta!

Share it