Search

Καλογρανάς και Τζελέπης προπονητές στα τμήματα υποδομής του Πανθρακικού

Διπλό πόστο αναμένεται να έχει ο Αδαμάντιος Καλογρανάς τη νέα σεζόν στον Πανθρακικό.

Ο νεαρός πέραν της πολύτιμης παρουσίας του στο ρόστερ των Ροδοπιτών, θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και από την θέση του προπονητή στα τμήματα υποδομής του συλλόγου και συγκεκριμένα στην ομάδα Κ8.

Ακόμα ο Αλέξανδρος Τζελέπης που επίσης έχει φορέσει τη φανέλα του Πανθρακικού σε Α’ και Β’ ΕΠΣ Θράκης, θα αναλάβει υπό τις οδηγίες του την ομάδα κάτω των 6 ετών.

Αμφότεροι οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές πραγματοποιούν τις σπουδές τους στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, με τον Πανθρακικό να τους εμπιστεύεται και να τους δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τα πρώτα τους βήματα ως προπονητές. Αναλυτικά:

“Η Διοίκηση του Πανθρακικού, έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τη λειτουργία των ακαδημιών του συλλόγου για τη σεζόν 2022/23.

Έτσι λοιπόν, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως στην Κ6 προπονητής θα είναι ο Αλέξανδρος Τζελέπης και στην Κ8 ο Άνταμ Καλογρανάς.
Πρόκειται για δύο εξαιρετικά παιδιά που συνδυάζουν τις σπουδές τους στο ΤΕΦΑΑ του ΔΠΘ με την ενασχόληση τους με το ποδόσφαιρο.
Είμαστε σίγουροι πως τα παιδιά θα βρίσκονται σε εξαιρετικά χέρια με γνώμονα τη βελτίωση, την πρόοδο τους και παράλληλα την ηθική διαπαιδαγώγηση τους!”

Share it