Search

Επιστρέφει σπίτι του ο Λάμπρος Κωσταρέλης

Την δεύτερη μεταγραφή του ενόψει της παρουσίας του στη Γ’ Εθνική ανακοίνωσε ο Πανθρακικός.

Συγκεκριμένα μετά τον Ντενίζ Μπαϊκαρά, ένας ακόμα πρώην γνώριμος επιστρέφει σπίτι του. Ο λόγος για τον Κομοτηναίο χαφ Λάμπρο Κωσταρέλη ο οποίος ξεκίνησε την πορεία του από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και πλέον θα αποτελέσει κομμάτι του συλλόγου στην επιστροφή του στις Εθνικές κατηγορίες.

Ο 20χρονος χαφ έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής του ΑΟΞ, τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, την Ελπίδα Σαπών και τον Άρη Αβάτου την περσινή σεζόν, έχοντας καταγράψει πολλές και θετικές συμμετοχές με τις δύο τελευταίες ομάδες, στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

“Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Λάμπρο Κωσταρέλη.

Ο 20χρονος (γεννηθείς στις 6/3/2002) μέσος αποτελεί γέννημα θρέμμα Πανθρακικός, καθώς μεγάλωσε κυριολεκτικά στο προπονητικό κέντρο και στο ΔΑΚ Κομοτηνής!
Μεταξύ άλλων αγωνίστηκε στα Τμήματα Υποδομής του ΑΟ Ξάνθης, στη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, στην Ελπίδα Σαπών και τελευταίος σταθμός αποτέλεσε ο Άρης Αβάτου, όπου είχε μία γεμάτη σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
Λάμπρος καλώς ήρθες σπίτι σου και σου ευχόμαστε μία σεζόν γεμάτη υγεία και πολλές “Πανθρακικές” επιτυχίες!”

Share it