Search

Ακόμα ένας πρώην της Ξάνθης στον Πανσερραϊκό!

Σε ακόμα μια μεταγραφή με προϋπηρεσία στην Ξάνθη προχώρησε ο Πανσερραϊκός, που μετά τους Τάσο Παπάζογλου, Μάκη Γιαννίκογλου και Γιάννη Μυστακίδη παίκτης των Σερραίων θα είναι και ο μέχρι πρότινος δεξιός μπακ της Ξάνθης, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης.

Θυμίζουμε πως τα “Λιοντάρια” που είναι η πλέον κινητική ομάδα στον Βόρειο όμιλο πέρα απο τους προαναφερόμενους έχει αποκτήσει επίσης τους Σάββα Μούργο και Άγγελο Οικονόμου απο την Βέροια, ενώ στην ομάδα των Ελευθερούπολη και Βενετίδη θα αγωνίζονται και οι Στέφανος Σιόντης, Σπύρος Νάτσος και Παναγιώτης Τσαγκαλίδης.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Δεληγιαννίδη. Ο 25χρονος ακραίος αμυντικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Μίνι βιογραφικό:

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου 1996 στη Θεσσαλονίκη, αγωνίζεται ως δεξιός μπακ, έκανε τα πρώτα του βήματα στην Ακαδημία “Μπέμπηδες” και ως πρωταθλητής στην ΕΠΣΜ, μέλος της Μικτής και της Εθνικής Νέων, πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ το 2012. Με τον “δικέφαλο” αναδείχθηκε πρωταθλητής σε επίπεδο Κ17 και Κ20 και το 2015 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Βλάνταν Ίβιτς να τον καθιερώνει σε αυτή τη θέση. Έμεινε εκεί ως το 2018 κάνοντας 13 συμμετοχές, πανηγυρίζοντας και δύο Κύπελλα Ελλάδας, ενώ πέρασε και ένα εξάμηνο ως δανεικός στη Μιχαλόβτσε της Πολωνίας.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε για δύο χρόνια στον ΟΦΗ με τον οποίον είχε 17 συμμετοχές και 3 γκολ στη Σούπερ Λιγκ, στη Ρουμάνικη Sepsi με την οποία είχε 15 συμμετοχές την περίοδο 2020-21, ενώ την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Ξάνθη έχοντας 21 συμμετοχές και 1 γκολ.

Έχει φορέσει 45 φορές τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα U17,U18,U19,U21, όντας και αρχηγός».

Share it