Search

Πρόεδρος Αγροτικού: «Εγώ δεν προσέφυγα κατά της Αλεξανδρούπολης» – Απάντηση από Λογαρά

Συνέχεια όπως ήταν λογικό έχει το θέμα με την υπόθεση του μητρώου στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, έπειτα από την δικαίωση των Πανδραμαϊκού, Ορφέα Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης από το διαιτητικό δικαστήριο.

Ο πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα Χρόνης Παπαβραμίδης που βλέπει την θέση της ομάδας του στην Super League 2 να μην είναι βέβαιη, έπειτα από την ακύρωση επικύρωσης της βαθμολογίας του ομίλου στην Γ’ Εθνική, δήλωσε στο Metropolis:

«Μιλάμε για μια ομάδα που ήταν 15 βαθμούς πίσω. Την ένοιαξε μόνο αυτό; Αν είναι έτσι να παίρνονται τα πρωταθλήματα… Να μην παίρνει κάποιος ούτε παίκτες, ούτε τίποτα. Να προσπαθεί να βρει ένα λαθάκι κάποιου, να μην υποστηρίζεται αυτός ο κάποιος από πουθενά. Έδωσαν παράταση. Δεν είμαι μόνο εγώ, αλλά πολλές ομάδες. Και το Σοχό και η Θέρμη και από άλλους ομίλους πολλές ομάδες.

Μας άφησαν, τρέχαμε από δω κι από κει, παίξαμε τα μπαράζ, ήμασταν οι μοναδικοί με την Παναχαϊκή που από τις πρώτες δύο, τρεις αγωνιστικές είχαμε βγει. Η κάθε διαιτησία ήταν από 3.000. Κι εμάς μας έτυχαν, αλλά δεν κάναμε τίποτα. Τα παιχνίδια παίρνονται στο γήπεδο. Η Αλεξανδρούπολη έπαιζε με λιγότερους μικρούς. Ήταν η μοναδική ήττα που κάναμε και δεν προσέφυγα πουθενά.

Ήταν εν γνώση της ΕΠΟ; Ας βγάλουν και την τελευταία… Έτσι διώχνουν τον κόσμο. Με σιχάθηκα κι εγώ. Η ΕΠΟ μου έστειλε το Κύπελλο. Να το δώσω πίσω να γράψουν τι; Η ΕΠΟ δεν παίρνει το μέρος ούτε του εαυτού της; Πρέπει να πληρώσουμε ξανά δικηγόρους; Τι πρέπει να κάνει κάποιος για να βγει πρωταθλητής;

Πήγαμε εκεί κερδίσαμε 0-3 και κάναμε fair play για να μη βάλουμε άλλα. Πάλευε για να σωθεί και θα βγει πρωταθλήτρια; Μας έβαζαν στα μπαράζ διαιτητές από την Κρήτη. Δεν πρόκειται να βάλω δικηγόρους. Αν η ΕΠΟ θέλει έτσι, ας βγάλει όποιους θέλει με παραθυράκια. Δεν χρειάζονται άνθρωποι σαν εμένα. Άλλους θέλουν αυτοί».

Η απάντηση από την άλλη πλευρά δεν άργησε να έρθει, με τον Γενικό Διευθυντή της Αλεξανδρούπολης FC Παναγιώτη Λογαρά, να προχωράει στην παρακάτω δήλωση μέσα από το facebook:

«Η Αλεξανδρούπολη εάν δεν είχε δεχτεί πίσω πλάτη καταγγελία από τον πρόεδρο της Δόξας Δράμας και έχανε την κατηγορία αγωνιστικά ούτε καν για το Νόμο του Kράτους θα είχε κινηθεί γιατί έχει άλλη φιλοσοφία.

Όταν λοιπόν όλοι οι άλλοι μας είχαν καταδικάσει με την αφαιρέσει 6 βαθμών εμάς μας έπνιγε η αδικία
Χάσαμε -6 βαθμούς για μια προκήρυξη ελλιπείς στο θέμα συμμετοχής 5 κάτω τον 20 ( όχι στην 11αδα αλλά στην αποστολή ) άρα δεν επηρεάσει το αποτέλεσμα στον αγωνιστικό χώρο .

Ούτε το αποτέλεσμα εκτός 0-0 μέσα στον Αγροτικό Αστέρα ούτε μέσα στην Αλεξανδρούπολη 1-0 τον Αγροτικό Αστέρα αλλά ούτε και στο εκτός με Πλαγιά στο Κιλκίς 1-2 .

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με 3 μικρούς στον πάγκο αντί για 5 .που επηρεάζει τα αποτελέσματα στον αγωνιστικό χώρο 11X11 όπως ισχυριζόντανε κάποια κακό προαιρετα σάιτ για αλλοίωση αποτελέσματος
Καθώς και στην ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΟΙ αποστολή μας ήταν με 17 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων 2 μικροί . Γιατί ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της Δόξας δεν έκανε ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ αλλά εκεί κέρδισε 1-0 ΟΛΑ ΚΑΛΑ
Όταν λοιπόν η Δόξα Δράμας πέρασε στην ζώνη υποβιβασμού κινήθηκε όχι αγωνιστικά αλλά έξω γηπεδικά κάτι που δεν αρμόζει στην ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ που κάποιοι προσπαθούν να την αμαυρώσουν .

Κατανοώ τον Πρόεδρο του Αγροτικού Αστέρα γιατί γνωρίζω τι σημαίνει ΔΙΟΙΚΗΣΗ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ Τρύπιος Κουμπαράς ΗΡΩΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ιδίως όταν πας και για πρωταθλητισμό .

Η Αλεξανδρούπολη F.C. Δεν κινήθηκε κατά ομάδων και παραγόντων άλλων ομάδων

Δικαίωση καθαρά ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Σε ότι απόφαση παρθεί από την ΕΠΟ για το τη μέλη γίνεστε η διοίκηση της Ομάδος μας κάνει εδώ και καιρό τον προγραμματισμό είτε για Γ Εθνική είτε για Α τοπικό αφού αυτό που την ενδιαφέρει επειδή είναι καινούργια ομάδα να χτίσει σωστά ΘΕΜΕΛΙΑ

Με εκτίμηση
Ο γενικός Διευθυντής κο Λογαρας Παναγιώτης

Υστερόγραφο

Ανάπτυξη του ποδοσφαίρου σημαίνει 5 κάτω τον 20ετων στην 11αδα και όχι ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ 20αδα

Ας το δουν οι υπεύθυνοι στις Αποφάσεις που θα βγάλουν»

Share it