Search

Διπλή προσθήκη πιτσιρικάδων από τα τοπικά Πρωτάθληματα με το βλέμμα στο μέλλον για τον Πανθρακικό

Με το βλέμμα στο μέλλον ο Πανθρακικός προχώρησε στην προσθήκη δύο νεαρών ποδοσφαιριστών στο ρόστερ του.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται

Η ομάδα της Κομοτηνής κάνει πράξη ευθύς εξ αρχής τις προθέσεις της για ανάδειξη ταλαντούχων ποδοσφαιριστών από την ΕΠΣ Θράκης, εντάσσοντας στο δυναμικό της τον Μεμέτ Ομέρ που μέχρι πρότινος αγωνίζονταν με τη φανέλα της Ελπίδας Σαπών, αλλά και τον Καμπέρ Φουρκάν που πέρυσι ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στον Μύστακα στην Β’ ΕΠΣ Θράκης.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και κείμενο

Αναλυτικά:

🟢 Με το βλέμμα στο μέλλον ⚪

Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Μεμέτ Ομέρ και τον Καμπέρ Φουρκάν, δύο νεαρών και πολλά υποσχόμενων ποδοσφαιριστών της περιοχής μας.
Ο Ομέρ αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και αγωνίστηκε πέρυσι με επιτυχια με την φανέλα της Ελπίδας Σαπών ενώ ο Φουρκάν αγωνίστηκε πέρυσι με τη φανέλα του Μύστακα ξεχωρίζοντας με την απόδοση του αγωνιζόμενος τόσο ως δεξί όσο και ως αριστερό εξτρέμ.
Η επιλογή των 2 ποδοσφαιριστών αποτελεί έμπρακτη απόδειξη πως η ομάδα μας έχει ανοιχτές τις κεραίες και “σαρώνει” τα γήπεδα της Ροδόπης για την ανεύρεση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.
Ομέρ και Φουρκάν σας ευχόμαστε μία χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές όμορφες Πανθρακικές στιγμές! #panthrax #family #united_we_stand #united_we_can

Share it