Search

Με Βάσκο (και) στη Γ’ ο Πανθρακικός που διατηρεί τον πρώτο σκόρερ του!

Άλλη μια σπουδαία κίνηση ολοκληρώθηκε από τον Πανθρακικό στο πλαίσιο του σχεδιασμού της νέας σεζόν που θα βρει την ομάδα στη Γ’ Εθνική.

Συγκεκριμένα, αν και λίγο πολύ ήταν αναμενόμενο, θα συνεχίσει να φορά την πράσινη φανέλα και τη νέα σεζόν ο Χρήστος Βάσκος.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που στέκονται και γρασίδι

Ο πρώτος σκόρερ του Πανθρακικού και της ΕΠΣ Θράκης (και) πέρυσι, συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του Πάνθραξ, με την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών να ανακοινώνεται με δύο αναρτήσεις, με την πρώτη να είναι όλα τα λεφτά και να μετατρέπει τον Βάσκο Ντα Γκάμα σε…Βάσκο στη Γ’. Αναλυτικά:

“Με Βάσκο στη Γ΄

Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον πρώτο σκόρερ της περσινής αγωνιστικής περιόδου Χρήστο Βάσκο, ο οποίος αποτελεί το βαρύ «πυροβολικό» της ομάδας μας και έναν εκ των πιο ποιοτικών ποδοσφαιριστών στη Θράκη.
Όπως ο Πορτογάλος θαλασσοπόρος Βάσκο ντα Γκάμα ήταν ο πρώτος που πραγματοποίησε τον περίπλου της Αφρικής, συνδέοντας απευθείας την Ευρώπη με τις Ινδίες, ανοίγοντας έτσι νέους εμπορικούς δρόμους, έτσι ο Καστοριανός επιθετικός, θα συνεχίσει να συνδέει την ομάδα μας με τα αντίπαλα δίχτυα, κάνοντας περιήγηση στα γήπεδα της Γ΄ Εθνικής, ανοίγοντας νέους δρόμους επιτυχιών για την ομάδα της πόλης μας.
Ευχόμαστε στον Χρήστο μία σεζόν γεμάτη υγεία και πολλά τέρματα στο ενεργητικό του! #Panthrax #Family #United_We_Stand #United_We_Can
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται
Μπορεί να είναι meme 4 άτομα, γένι και κείμενο που λέει "Vasco da Gama mgflip.com ΜΕ ΒΑΣΚΟ ΣΤΗ ΓΑΜΑ"

Share it