Με τον αρχηγό του Δημήτρη Ριζόπουλο και στην Α1 ο Άθλος Ορεστιάδας!

Πως θα μπορούσε να λείπει ο αρχηγός Δημήτρης Ριζόπουλος από την ομάδα που χτίζει ο Άθλος Ορεστιάδας για την πρώτη του συμμετοχή στην Volley League.

Οι Εβρίτες ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον Σερραίο ακραίο ο οποίος έβαλε μεγάλο λιθαράκι για την άνοδο.

Η ανακοίνωση:

To TAA Άθλος Ορεστιάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τον αρχηγό της ομάδας μας Δημήτρη Ριζόπουλο. Ο διεθνής ακραίος θα φορά τα «βυσσινί» για 2η συνεχόμενη χρονιά και θα ηγηθεί του Συλλόγου στην παρθενική του συμμετοχή στη Volleyleague.

Ο αγαπημένος μας «Ρίμπο», έχοντας συνδέσει το όνομά του με την ιστορική άνοδο του Άθλου στα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ, με την εμπειρία, το ήθος αλλά και την αγωνιστικότητά του, αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στην φετινή προσπάθεια της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Μετά την ανανέωση συνεργασίας του με τον Άθλο Ορεστιάδας ο Δημήτρης Ριζόπουλος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου (athlos.club): «Μετά την περσινή μας μεγάλη επιτυχία και την άνοδο τις ομάδας στην volleyleague, παραμένω στην Ορεστιάδα για να πετύχουμε ακόμα υψηλότερους στόχους και όλοι μαζί να καταφέρουμε ακόμα έναν… «Άθλο». Θέλω να ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή και από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε αυτή η ομάδα να παραμείνει ψηλά.

Ο κόσμος πέρυσι αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια γεμίζοντας το κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς». Τους χρειαζόμαστε και φέτος δίπλα μας και με την παρουσία τους στο γήπεδο να μας στηρίξουν για να φέρνουμε νίκες και να έχουμε μια επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν. Τα λέμε σύντομα στο γήπεδο!!!».

 

Share it