Search

Τα πέντε συμβόλαια του ΑΟΞ και τα δεδομένα για την επόμενη μέρα του αγωνιστικού!

Πολλά ακούγονται πολλά γράφονται αλλά ελάχιστα εξ’ αυτών είναι πραγματικά και ουσιαστικά με πολλά να βγαίνουν απο την αγωνία του κόσμου της ομάδας και άλλα από… συγκεκριμένους “ανθρώπους” για τους οποίους όταν έρθει η ώρα θα μιλήσουμε με ΟΝΟΜΑΤΑ και όχι όπως αυτοί ανώνυμα και με ψευδώνυμα(γιατί άραγε τι φοβούνται τόσο…)

Στο σημερινό μας κείμενο ωστόσο θα σταθούμε στο ποιοι είναι οι 5 ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο με τον ΑΟΞ και ποια τα δεδομένα.

Φυσικά όλα εξαρτώνται και κρίνονται απο τα οικονομικά δεδομένα, καθώς μπορεί να υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως η ομάδα σύντομα θα βρει τον δρόμο της σε όλα τα μέτωπα ωστόσο πάντα όσο δεν γίνεται κάτι χειροπιαστό κρατάμε μικρό καλάθι. Ωστόσο δεν μπορούμε να μην δούμε και τα υπαρκτά δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή.

Σήμερα 1η Ιουλίου είναι και με την βούλα ελεύθερο το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ της ομάδας εκτός 5 παικτών που το συμβόλαιο τους συνεχίζει να τρέχει ο λόγος για τους νεαρούς Αλέξανδρο Τσομπανίδη, Σαράντη Τσελεμπάκη, Γιώργο Τσιλιγγίρη αλλά και τον Κώστα Θυμιάνη αν και ο τελευταίος έστειλε εξώδικο(δείτε ΕΔΩ), ενώ συμβόλαιο με τους Ξανθιώτες έχει και ο Χρήστος Μπάτζιος. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα είναι οι μόνοι που θα παραμείνουν σε σχέση με την περσινή ομάδα αλλά αυτή την στιγμή είναι οι μόνοι που είναι και παραμένουν παίκτες της ομάδας.

Και αυτό το αναφέρουμε γιατί αν σκεφτεί κανείς πως ο ΑΟΞ δεν κατάφερε να πάρει αδειοδότηση(δείτε ΕΔΩ)κάτι  θυμίζουμε πως δεν επηρεάζει την συμμετοχή στο πρωτάθλημα παρά μόνο μεταγραφικούς περιορισμούς(Δείτε ΕΔΩ). Οι οποίες θυμίζουμε πως είναι πως δεν θα μπορούν να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές άνω των 25 ετών εκτός από τρεις (3). Θα μπορούν να αποκτήσουν απεριόριστους Έλληνες κάτω των 25 ετών, ξένους κάτω των 23 ετών. Έτσι με μια γρήγορη ματιά στο ρόστερ μπορεί να καταλάβει κανείς πως ο ΑΟΞ μπορεί να ανανεώσει με ευκολία και χωρίς να την ενοχλεί το θέμα των περιορισμένων συμβόλαια παικτών όπως αυτά των ξανθιωτών Τανζού Χαλίλ Ιμπράμ και Φίλιππου Δημητριάδη αλλά και τα συμβόλαια των Αλέξανδρου Δώρη και Λάζαρου Ηλιόπουλου που είναι Κ25.

Φυσικά ο ΑΟΞ μπορεί παράλληλα να κάνει όσους επαγγελματίες θέλει από την ταλαντούχα Ακαδημία της, ενώ με μια γρήγορη ματιά σε όλες τις κατηγορίες εύκολα μπορεί να βρει κανείς αρκετά ταλαντούχους ποδοσφαιριστές σε Super League 1 & 2 αλλά και στην Γ’ Εθνική που θα μπορούσαν να σταθούν στην ομάδα, που σαφέστατα θα προσπαθήσει οι 3 που θα είναι πάνω των 25 να είναι πρώτης γραμμής και να κάνουν την διαφορά είτε αυτοί θα είναι κάποιος απο το ρόστερ της σεζόν που ολοκληρώθηκε η κάποια νέα μεταγραφή

Share it