Search

Επιστρέφει στο τιμόνι του Ερμή Μάνδρας ο Γιάννης Αλεξιάδης!

Το φινάλε του πρωταθλήματος που βρήκε τον Ερμή να τερματίζει στην τελευταία θέση της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, ωστόσο αναμένει να δει τι θα γίνει με τις κατηγορίες για να μάθει σε ποια θα παίξει(Α’ η Β’) έφερε την διοίκηση του συλλόγου μπροστά σε σημαντικές αποφάσεις για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Από τις πλέον σημαντικές της διοίκησης του Κώστα Μπαμπαρόπουλου είναι η απόφαση να γίνουν προσεγμένες κινήσεις για να δούμε ένα διαφορετικό Ερμή. Για να γίνει το τελευταίο φυσικά χρειάζεται και ένας αξιόλογος προπονητής, και η απόφαση ήταν να δοθούν ξανά τα κλειδιά σε έναν άνθρωπο που γνωρίζουν απόλυτα καλά, και έτσι μετά από συζήτηση των δύο πλευρών Ερμής Μάνδρας και Γιάννης Αλεξιάδης αποφάσισαν να ξανασυνεργαστούν, έχοντας το θετικό πρόσημο των δύο προηγούμενων όπου υπήρχε άριστη συνεργασία ενώ και τα διαζύγια αμφότερα ήταν “βελούδινα”.

Στην ομάδα της Μάνδρας εκτίμησαν άλλωστε την εξαιρετική προϋπηρεσία του βετεράνου ποδοσφαιριστή και τεχνικού τα τελευταία χρόνια τόσο στην ομάδα του Ερμή και του Παύλου Μελά Κουτσού όσο και στην πολύ καλή δουλειά που συνεχίζει να κάνει εδώ και αρκετά χρόνια στα τμήματα Υποδομής του Ορφέα Ξάνθης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερμή αναφέρει:

Ο Ερμής Μάνδρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Αλεξιάδη , που μετά από έναν χρόνο, αναλαμβάνει και πάλι την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ένας προπονητής που γνωρίζει όσοι λίγοι τον σύλλογο.
Όταν στις 2-8-2021 μετά τη λύση της συνεργασίας μας είχαμε πει, ότι σίγουρα οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν , ήταν κάτι το οποίο και εννοούσαμε.
Καλώς ορίζουμε τον Γιάννη πίσω στο σπίτι του και στην οικογένεια του Ερμή!

Share it